L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 19 Temmuz 2020 #1 Sharpen Silver | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu sistem alınır mı? SSD kronik sorunlu ve kasa Gamepower. Daha iyi sistem biliyorsanız/toplayabilirseniz fikirlerinize açığım. Edit: Geforce Espor PC-Warrior/GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC/AMD Ryzen 3 3100/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce GTX Espor PC | ITOPYA Şu da var. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2020
Sharpen Silver | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu sistem alınır mı? SSD kronik sorunlu ve kasa Gamepower. Daha iyi sistem biliyorsanız/toplayabilirseniz fikirlerinize açığım. Edit: Geforce Espor PC-Warrior/GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC/AMD Ryzen 3 3100/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce GTX Espor PC | ITOPYA Şu da var.
sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 19 Temmuz 2020 #2 Alınır kardeşim bende o ekran kartının 3 fanlısı var güzel performansı.
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 19 Temmuz 2020 #3 sivurant dedi: Alınır kardeşim bende o ekran kartının 3 fanlısı var güzel performansı. Genişletmek için tıkla... İtopya sistem mi yoksa incehesap mı? 2 tane sistem attım.
sivurant dedi: Alınır kardeşim bende o ekran kartının 3 fanlısı var güzel performansı. Genişletmek için tıkla... İtopya sistem mi yoksa incehesap mı? 2 tane sistem attım.
sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 19 Temmuz 2020 #4 İnce hesap benim sisteme benziyor onu alırdım cunku kasası mech kasa hava akışı iyi olur. Ekran kartım aynısı.
İnce hesap benim sisteme benziyor onu alırdım cunku kasası mech kasa hava akışı iyi olur. Ekran kartım aynısı.
benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 19 Temmuz 2020 #5 sivurant dedi: Alınır kardeşim bende o ekran kartının 3 fanlısı var güzel performansı. Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Gamepower iyi bir kasa değil malzemeler kalitesiz ve Adata SU630 en kötü SSD.
sivurant dedi: Alınır kardeşim bende o ekran kartının 3 fanlısı var güzel performansı. Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Gamepower iyi bir kasa değil malzemeler kalitesiz ve Adata SU630 en kötü SSD.
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 19 Temmuz 2020 #6 benimişte v2 dedi: Alınmaz. Gamepower iyi bir kasa değil malzemeler kalitesiz ve Adata SU630 en kötü SSD. Genişletmek için tıkla... İkinci sistem peki? İtopya olan?
benimişte v2 dedi: Alınmaz. Gamepower iyi bir kasa değil malzemeler kalitesiz ve Adata SU630 en kötü SSD. Genişletmek için tıkla... İkinci sistem peki? İtopya olan?
sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 19 Temmuz 2020 #7 En kötü SSD markası dediğin SSD markasını aralıktan beri sorunsuz kullanıyorum.
benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 19 Temmuz 2020 #8 Lyrinx dedi: İkinci sistem peki? İtopya olan? Genişletmek için tıkla... SSD'yi değiştirip işlemciyi de 3300X yaparsan alınabilir. sivurant dedi: En kötü SSD markası dediğin SSD markasını aralıktan beri sorunsuz kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Galiba bilgisayardan hiç anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun. Bak sana Adata SU630'un kronik sorunlarını yazayım: Yazma ve okuma değerleri çok düşüktür. Ortalamanın üzerinde bir sıcaklığa sahipler. Içinde sistem(Windows) yüklü ise bazı oyunlarda donmalar yapabiliyor. Nadiren mavi ekran sorunlarına sebep olabiliyor. Ömrü hızlı tükenmektedir.
Lyrinx dedi: İkinci sistem peki? İtopya olan? Genişletmek için tıkla... SSD'yi değiştirip işlemciyi de 3300X yaparsan alınabilir. sivurant dedi: En kötü SSD markası dediğin SSD markasını aralıktan beri sorunsuz kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Galiba bilgisayardan hiç anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun. Bak sana Adata SU630'un kronik sorunlarını yazayım: Yazma ve okuma değerleri çok düşüktür. Ortalamanın üzerinde bir sıcaklığa sahipler. Içinde sistem(Windows) yüklü ise bazı oyunlarda donmalar yapabiliyor. Nadiren mavi ekran sorunlarına sebep olabiliyor. Ömrü hızlı tükenmektedir.
sivurant Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.996 Çözümler 2 19 Temmuz 2020 #9 İtopyadakini alacaksan kasasıını değiş ön tarafı komple cam boşuna öne fan koymuslar.
benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 19 Temmuz 2020 #10 sivurant dedi: İtopyadakini alacaksan kasasıını değiş ön tarafı komple cam boşuna öne fan koymuslar. Genişletmek için tıkla... Evet o kasa yerine Corsair Spec-Delta seçebilirsin gayet kalitelidir. Benim şu an kullandığım kasa. Ama bütçen yoksa da çok önemli değil.
sivurant dedi: İtopyadakini alacaksan kasasıını değiş ön tarafı komple cam boşuna öne fan koymuslar. Genişletmek için tıkla... Evet o kasa yerine Corsair Spec-Delta seçebilirsin gayet kalitelidir. Benim şu an kullandığım kasa. Ama bütçen yoksa da çok önemli değil.