Ben thermaltake olanı alırdım tercih sizin.
Ben Thermaltake olanı alırdım tercih sizin.
Sistemi olduğu gibi alırsam kasa yüzünden hava sirkülasyonu kötü olur mu yani benim için o önemli.Ben thermaltake olanı alırdım tercih sizin.
Dediklerinizi uygulayınca 5.500 gibi bir fiyat oluyor o kadar yükseğe çıkamam gibi.Evet o kasa yerine Corsair Spec-Delta seçebilirsin gayet kalitelidir. Benim şu an kullandığım kasa.
Ama bütçen yoksa da çok önemli değil.
kötü olur mu yani benim için
Sistemi olduğu gibi alırsam kasa yüzünden hava sirkülasyonu kötü olur mu yani benim için o önemli.
Sistemi olduğu gibi alırsam kasa yüzünden hava sirkülasyonu kötü olur mu yani benim için o önemli.
Dediklerinizi uygulayınca 5.500 gibi bir fiyat oluyor o kadar yükseğe çıkamam gibi.
Arkadaşı dinleme pek bu konu da bilgisi yok ben sana yardımcı olurum.Evet direk onu alırsan kötü olur ama -78 TL olan thermaltake seç derim daha iyi.
Pek iyi değil bütçeniz varsa SSD olarak XPG 256 GB sx8200.kasa olarak Corsair alıp işlemci olarak 3300X alırsanız çok iyi bir sistem olur.(İşlemci zorunlu değil ileride ekran kartı değiştiririm diyorsanız.
Thermalmake önü cam olabilir yani ne kadar ısınır emin olamıyorum ama SSD kesinlikle Adata almayın.
Arkadaşı dinleme pek bu konu da bilgisi yok ben sana yardımcı olurum.
Arkadaşın bir dediği diğerini tutmuyor.Vallaha kime inansam bilemedim. İtopya olanı alacağım onu kesinleştirdim şuan.
Az önce itopya olan sistemin kasası Thermaltake iken şimdi Cooler Master olmuş sanırsam ve fiyatı biraz düşmüş. O kasa nasıldır?Kötü olan kısmı benim bu kasayı 3 hafta önce 750 TL'ye almam fakat şimdi 1000 TL olması.
Arkadaşın bir dediği diğerini tutmuyor.
Az önce İtopya olan sistemin kasası Thermaltake iken şimdi Cooler Master olmuş sanırsam ve fiyatı biraz düşmüş. O kasa nasıldır?
Sizce hangisini alayım Thermaltake olanı mı yoksa şimdiki Cooler Master olanı mı? mATX olması sıkıntı mı?Evet ben de onu fark ettim. Kasanın hava akışı iyi fakat desteklediği anakart yapısı mATX yani ileride ATX kart takamazsın buna
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.