İncehesap güvenilir mi?

ksmne12

Decapat
Merhabalar.
Yaklaşık incehesaptan 8klık bir alışveriş yapmayı düşünüyorum internette kötüleyen de öveni de var kararsız kaldım ince hesap güvenilir midir? Veya alternatif bir site önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her site üzerine açılmış bir şikayet vardır dostum çok fazla takmanı önermem. Şöyle söyleyeyim ben SSD ve Gaming kulaklık siparişi yaptım problem olmadan elime ulaştı. 1 hafta öncesine arkadaşım 5Klık sistem aldı şu an paşa paşa keyfine bakıyor. Cuma günleri etkinliği gerçekten işine yarayacak indirimleri oluyor. Güvenlidir.

Merhabalar.
Yaklaşık incehesaptan 8klık bir alışveriş yapmayı düşünüyorum internette kötüleyen de öveni de var kararsız kaldım ince hesap güvenilir midir? Veya alternatif bir site önerebilir misiniz?
Herhalde 100. defa falan yazıyorum. Güvenilirdir. 1.5K civarı ürün aldım.

Güvenilirdir. Ben de 4k'lık ürün aldım. 1 ay önce ama şükürler olsun ki garantiye yolum hiç düşmedi. Maşallah diyelim aman hiç kimsenin düşmesin ama garanti süreçlerini bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı