İncehesap güvenilir mi?

Fedely

Kilopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-14400f
İnno3d RTX 4060
16 GB Ram DDR5 5666 MHZ
Gigabyte H610M-H DDR5
1 TB SSD WD-TWINMOSS-NETAC 3500/2700
MSI 100M 550W+ Bronze
Meslek
ESTÜ / Bilgisayar Mühendisliği
İncehesap'tan yakın bir zamanda alışveriş yapmayı düşünüyorum. YouTube'da videolar izledim. Şikayetvar'da yorumlar okudum. Onlar beni isteksizleştirdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, güvenilirdir.
Kendi sistemimi oradan satın aldım.

Benim aldığım HDD bozuk çıkmıştı, değişim talebi bulunmuştum ve yenisiyle değiştirdiler. Ben memnun kalmıştım, ama ne alacağınıza göre değişir gibi mesela kulaklıklarda bazı firmalar hijyen ürünü kapsamında iade/değişim kabul etmiyor.

Uzun süredir alısveriş yaparım İncehesap'tan beni mutsuz eden hiçbir konu olmadı. Hem ürünleri cok hızlı sekilde teslim ediyorlar. Hem satış sonrası destekleri güzel. Mesela aldıgım hoparlör 1 ay kullandıktan sonra bozulmaya basladı aradım ve ürünü aide aldılar. Güvenebilirsin yani.

İncehesap'tan yakın bir zamanda alışveriş yapmayı düşünüyorum. YouTube'da videolar izledim. Şikayetvar'da yorumlar okudum. Onlar beni isteksizleştirdi.

Gqyet güvenilir YouTube'da görfüğünüz şikayetler her yerde olur siz vatandan Bose alsanız alsanız Teknosa'dan bir şey alsanız illa bazen hatalar olabilir bu gayet normal.

Tabii ki en güvenilir yer benim gözümde incehesaptır bilgisayar sistemi aldık kardeşime oradan geçen yıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…