İncehesap güvenilir mi?

Benim aldığım HDD bozuk çıkmıştı, değişim talebi bulunmuştum ve yenisiyle değiştirdiler. Ben memnun kalmıştım, ama ne alacağınıza göre değişir gibi mesela kulaklıklarda bazı firmalar hijyen ürünü kapsamında iade/değişim kabul etmiyor.
Bilgisayar ve mönitör alacağım

İncehesap güvenilirdir ama iadelerde sıkıntı çıkabiliyor. Fazla fiyat farkı yoksa monitörü Amazon’dan alın en azından ölü piksel çıkarsa iade imkanı olur. İncehesap iade almıyor böyle durumlarda.

Evet, güvenilirdir.
Kendi sistemimi oradan satın aldım.
Benim aldığım HDD bozuk çıkmıştı, değişim talebi bulunmuştum ve yenisiyle değiştirdiler. Ben memnun kalmıştım, ama ne alacağınıza göre değişir gibi mesela kulaklıklarda bazı firmalar hijyen ürünü kapsamında iade/değişim kabul etmiyor.
Güvenilirdir hocam.

Uzun süredir alısveriş yaparım İncehesap'tan beni mutsuz eden hiçbir konu olmadı. Hem ürünleri cok hızlı sekilde teslim ediyorlar. Hem satış sonrası destekleri güzel. Mesela aldıgım hoparlör 1 ay kullandıktan sonra bozulmaya basladı aradım ve ürünü aide aldılar. Güvenebilirsin yani.
Büyük bütçeli bir bilgisayar alıcam . Bir sorun olursa bütçe yüksekliğinden tüketici hakem heyetine de başvuramam . Dımdızlak kalabilirim.

Büyük bütçeli bir bilgisayar alacağım. Bir sorun olursa bütçe yüksekliğinden tüketici hakem heyetine de başvuramam. Dımdızlak kalabilirim.
Sorun değil.
Ürüne harcadığınız para miktarı sizin haklarınıza etki etmiyor.
Dımdızlak kalmazsınız, haklarınız var.

Kargoyu teslim alışınızdan sistemi kurana kadar videolarsanız elinizde çok güzel bir kanıt olur zaten.

Sorun değil.
Ürüne harcadığınız para miktarı sizin haklarınıza etki etmiyor.
Dımdızlak kalmazsınız, haklarınız var.

Kargoyu teslim alışınızdan sistemi kurana kadar videolarsanız elinizde çok güzel bir kanıt olur zaten.
Aynen katiliyorum.Yani sorun olusturmaz butce artinca neden dimdizlak kalasiniz ? 18k ya kasa almistim hicbir sorun cikmadi kasada. Monitor aldim , klavye aldim , mouse aldim.

İncehesap'tan yakın bir zamanda alışveriş yapmayı düşünüyorum. YouTube'da videolar izledim. Şikayetvar'da yorumlar okudum. Onlar beni isteksizleştirdi.

Şikayetvar sitesinde şikayeti olmayan firma yok. Önemli olan çözüme kavuşmaları ve nasıl şikayet oldukları.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı