Merhaba. Ben İncehesap'ta diğer sitelere göre oldukça uygun bir bilgisayar buldum ve biraz özelleştirdim. Almak için çok umutluydum ancak sosyal medyada biraz gezindim ve "İncehesap rezilliği" başlığıyla birçok video buldum videolarda değişimlerde yardım etmedikleri üstelik hatalı ürün gönderip iade almadıklarından bahsediyorlardı. Dolayısıyla güvenim bayağı bir kırıldı ancak size de bir danışayım dedim. Sizce şu anda İncehesap güvenilir mi?
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
Önerin için teşekkürler ancak Intel işlemci istemiyorum bir de benim attığım linkte ki bilgisayar özelleştirilmiş yani 3070 Ti'lı bır PC aldığımda yeniden özelleştirmem gerekecek (HDD vs) bu yüzden fiyatı 26.000TL'lere kadar çıkacaktır.
Arkadaşlar bu fiyata bu PC pahalı demişsiniz ancak. Bilgisayarın ismine bakarak yorum yapıyorsunuz sanırım biraz aşağı inerseniz bilgisayar kasası dahil olmak üzere bayağı bir şey özelleştirdim. Hatta
Önerin için teşekkürler ancak Intel işlemci istemiyorum bir de benim attığım linkte ki bilgisayar özelleştirilmiş yani 3070 Ti'lı bır PC aldığımda yeniden özelleştirmem gerekecek (HDD vs) bu yüzden fiyatı 26.000TL'lere kadar çıkacaktır.
Merhaba. Ben İncehesap'ta diğer sitelere göre oldukça uygun bir bilgisayar buldum ve biraz özelleştirdim. Almak için çok umutluydum ancak sosyal medyada biraz gezindim ve "İncehesap rezilliği" başlığıyla birçok video buldum videolarda değişimlerde yardım etmedikleri üstelik hatalı ürün gönderip iade almadıklarından bahsediyorlardı. Dolayısıyla güvenim bayağı bir kırıldı ancak size de bir danışayım dedim. Sizce şu anda İncehesap güvenilir mi?
Ürünü alırsın sıkıntı çıkmazsa problem yok ürün ayıplı gelirse çok uğraştırıyorlar kendi konum var müşteri temsilcileri işlerine gelmeyince suratıma kapattıkları bile oldu tüketici hakları olmasa ben şu an paramla rezil olurdum güvenilirlikten kastım sizi dolandırmazlar ama iade konusunda İtopya kadar rezil bir firma kendileri.