İncehesap güvenilir mi?

Merhaba. Ben İncehesap'ta diğer sitelere göre oldukça uygun bir bilgisayar buldum ve biraz özelleştirdim. Almak için çok umutluydum ancak sosyal medyada biraz gezindim ve "İncehesap rezilliği" başlığıyla birçok video buldum videolarda değişimlerde yardım etmedikleri üstelik hatalı ürün gönderip iade almadıklarından bahsediyorlardı. Dolayısıyla güvenim bayağı bir kırıldı ancak size de bir danışayım dedim. Sizce şu anda İncehesap güvenilir mi?

Almayı düşündüğüm bilgisayar: Falcon 3060 V2 | AMD Ryzen 5 5500 | 16 GB DDR4 | RTX 3060 12 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com.
Hocam kampanyada 3070 Ti;

Site guvenilir ama o sistem icin fiyat biraz pahali gecen hafta su sistemi 14'e almistim. Arkadaslarin tavsiyelerine kulak verebilirsin.

Dosya Ekleri

• 205AB189-BF88-4CE8-96FD-A6FDDB7E08BB.jpeg
    205AB189-BF88-4CE8-96FD-A6FDDB7E08BB.jpeg
    47,5 KB · Görüntüleme: 39
Arkadaşlar bu fiyata bu PC pahalı demişsiniz ancak. Bilgisayarın ismine bakarak yorum yapıyorsunuz sanırım biraz aşağı inerseniz bilgisayar kasası dahil olmak üzere bayağı bir şey özelleştirdim. Hatta

ekran kartı:

ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3060 V2 OC 12 GB GDDR6​

Önerin için teşekkürler ancak Intel işlemci istemiyorum bir de benim attığım linkte ki bilgisayar özelleştirilmiş yani 3070 Ti'lı bır PC aldığımda yeniden özelleştirmem gerekecek (HDD vs) bu yüzden fiyatı 26.000TL'lere kadar çıkacaktır.
Hocam 24.500TL tuttu 2 3 gün önce alsaydınız keşke içinde mükemmel asus soğutucu vardı.

Merhaba. Ben İncehesap'ta diğer sitelere göre oldukça uygun bir bilgisayar buldum ve biraz özelleştirdim. Almak için çok umutluydum ancak sosyal medyada biraz gezindim ve "İncehesap rezilliği" başlığıyla birçok video buldum videolarda değişimlerde yardım etmedikleri üstelik hatalı ürün gönderip iade almadıklarından bahsediyorlardı. Dolayısıyla güvenim bayağı bir kırıldı ancak size de bir danışayım dedim. Sizce şu anda İncehesap güvenilir mi?

Almayı düşündüğüm bilgisayar: Falcon 3060 V2 | AMD Ryzen 5 5500 | 16 GB DDR4 | RTX 3060 12 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com.

Ürünü alırsın sıkıntı çıkmazsa problem yok ürün ayıplı gelirse çok uğraştırıyorlar kendi konum var müşteri temsilcileri işlerine gelmeyince suratıma kapattıkları bile oldu tüketici hakları olmasa ben şu an paramla rezil olurdum güvenilirlikten kastım sizi dolandırmazlar ama iade konusunda İtopya kadar rezil bir firma kendileri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı