İncehesap güvenilir mi?

AyazZ.o

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: i5 12400F / GPU: Gigabyte GeForce Rtx 3070 Gaming OC 8G / Anakart: Gigabyte H610M H V2 DDR4 / RAM: GSKILL 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz /
SSD: ADATA 1TB Legend 800 NVMe M.2 SSD / PSU: THERMALTAKE SMART BX1 80PLUS BRONZE 650W
Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, İncehesap sitesinden hazır sistem satın almayı düşünüyorum, acaba güvenilir bir site mi? Site hakkında deneyimi olan paylaşırsa çok sevinirim.
Güvenilir bir site ama bununla ilgili bir sürü konu var. Keşke biraz baksaydınız açmadan önce.

Hazır sıstem aldım EFT yaptım guvenılır babamdan cok guvenıyorum (!)

Satın alma konusunda güvenilir, eski bir site ama iade ve satış sonrası destek gibi konularda sorun yaşayanlar var.

Hocam İncehesap demis arkadaş.

Merhaba arkadaşlar, İncehesap sitesinden hazır sistem satın almayı düşünüyorum, acaba güvenilir bir site mi? Site hakkında deneyimi olan paylaşırsa çok sevinirim.

İade süreci hariç bir sıkıntı yaşamazsın güvenilir site.

Hangi hazır sistemi alacaksınız? Site güvenilir ama bu sizi kazıklamayacakları anlamına gelmiyor.

3 yıl önce incehesaptan bilgisayar almıştım sağ sağlim elime ulaşmıştı.

Hala da aynı sistemi kullanmaya devam ediyorum sadeve 8 GB Ram daha ekledim.
Ancak PC hakkında bir sorununuz olursa halletmek çok uğraştırıyor.

PC'de çıkan bir sorun için 1 hafta boyunca mail'e cevap vermediler. 1 hafta sonra ise oradan oraya yönlendirerek oyaladılar. En son Oxygen bilişimin (incehesap ile bağlantılı) şubesine gidip PC'deki sorunu halletmiştik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…