Çözüldü İncehesap hazır sistem kurulumu nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

maedhros0

Femtopat
Daha fazla  
İncehesap'tan aldığım hazır sistem geldi. Camını açtım, ekran kartı için üstten ikinci slot açıktı, üçüncüyü kendim açtım. Yanlış mi yaptım, biri mi açmam gerekiyordu? Ekran kartı PowerColor RX9060 XT. Nasıl hızalanması gerekiyor? Hangi kablo nereye takılacak vs. yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Fark etmez 2 slot yer tutar ama display çıkışları falan 1 slota denk gelir diğerinin bir önemi yok. Sök sende ekran kartı denk gelecek açık kalmaz. Sökmesen de bir çıkış yok.
Fark etmez 2 slot yer tutar ama display çıkışları falan 1 slota denk gelir diğerinin bir önemi yok. Sök sende ekran kartı denk gelecek açık kalmaz. Sökmesen de bir çıkış yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Teşekkürler. Postu eksik paylaşmışım, birkaç sorunum daha vardı yazmayı unutmuşum. Ekran kartını bir kısım engelliyordu aparatları biraz oynatınca oldu. Sonra uğraşa uğraşa çözdüm. İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…