Üniversiteye masaüstü bilgisayar götürürken ekran kartı nasıl korunur?

Üniversiteye masaüstü bilgisayar mı? İlk defa böylesini duyuyorum. Ekran kartını çalmak isteyen işlemciyi de çalar PSU'yu da çalar. Bana hiç mantıklı gelmedi.
Ben yurtta masaüstü bilgisayar kullandım bir sıkıntı çekmedim, çok fazla kullanan arkadaşlarımda vardı. Masa konusunda sıkıntı çekenler vardı yurda rica edip hallediyorduk onu da.

Üniversiteye masaüstü bilgisayarımı götürmeyi düşünüyorum. Ekran kartını güvence altına alabileceğim bir yol var mı çalınma ihtimaline karşı? (yolculuk sırasında değil yurtta kalırken)
Yurtta kalmayı planlıyorsan eğer bilgisayarı götürmemen daha iyi olur zira arkadaşın tuvalet terlikleri çalınmıştı zamanında.

Hocam üniversite de laptop çok daha mantıklı bence.

Kasa modeli nedir?
Zalman H1.
Ben yurtta masaüstü bilgisayar kullandım bir sıkıntı çekmedim, çok fazla kullanan arkadaşlarımda vardı. Masa konusunda sıkıntı çekenler vardı yurda rica edip hallediyorduk onu da.
Hangi tür yurtta kaldınız?
Yurtta kalmayı planlıyorsan eğer bilgisayarı götürmemen daha iyi olur zira arkadaşın tuvalet terlikleri çalınmıştı zamanında.

Hocam üniversite de laptop çok daha mantıklı bence.
Laptop daha kolay kullanım açısından fakat iyi bir laptop almak istesem bayağı masraflı olacak.
Ben de aynı dertten sıkıntılıyım şu anda, hatta dün sistemi satıp laptop mu alsam diye bir konu açmıştım.
Bir sonuca varabildiniz mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı