İncehesap hesabını silmek

374602

Hectopat
İncehesap hesabım Facebook hesabıma bağlıydı. Hesabımı artık kullanmadığım için silmiştim, bağlı hesaplar aklıma gelmemişti. Kulaklığım bozulmaya başlayınca aklıma geldi ve o anda üstüme kaynar sular döküldü. Facebook ile giriş yaptım (Giriş yaparken hesabınızı kapatma işleminden vazgeçmek istediğinizden emin misiniz vs. kısmını geçtikten sonra.) Ama eski hesabımdaki siparişlerim ve diğer bilgilerim yoktu. Destek bölümüne konu hakkında bir mesaj yazdım ve cevapları şu oldu.
1618930209824.png
Fakat ben faturama ulaşamıyorum, ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
İncehesap hesabım Facebook hesabıma bağlıydı. Hesabımı artık kullanmadığım için silmiştim, bağlı hesaplar aklıma gelmemişti. Kulaklığım bozulmaya başlayınca aklıma geldi ve o anda üstüme kaynar sular döküldü. Facebook ile giriş yaptım (giriş yaparken hesabınızı kapatma işleminden vazgeçmek istediğinizden emin misiniz vs. kısmını geçtikten sonra.) Ama eski hesabımdaki siparişlerim ve diğer bilgilerim yoktu. Destek bölümüne konu hakkında bir mesaj yazdım ve cevapları şu oldu.
Fakat ben faturama ulaşamıyorum, ne yapmam gerekiyor?

Mailinize bakın kayıtlı maile e fatura gelir yüksek ihtimalle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı