İncehesap iade almıyor

Incehesap.com a ben sitede ki guvenilir site yorumlarina aldanarak alisveris yaptım sonucta kurumsal oldugunu düşündüm araci degil direk firmadan alisveris yaptim ama yanildim dedigim gibi turkiyede şuan alışveriş yapilabilicek tek site benim icin amazon.com.tr dir.

Ne düşündüğünüzü tam olarak anlayamıyorum cidden. Herhangi bir mağduriyetiniz yok. Zaten iade almayı da kabul etmişler. Geç teslimat yapılması tamamen kargo şirketini ilgilendirir. Ürünü teslim almayacaksınız ve paranız iade edilecek işte, zaten normal prosedür bu şekilde.

Aradığınız zaman direk "Aaa tabi hemen hesabınıza gönderiyoruz parayı" demelerini mi bekliyordunuz anlayamadım. Önce onlar ürünü geri teslim alacaklar ki size paranızı geri verebilsinler.

Kardesim sabah aradim siparis cikmadigi icin hala depoda bekledigi icin iade ettiler para da pazartesi gun icerisinde hesabınıza gecer dendi ses kaydi da var. Insalah bir daha tecrübe etmedigin konular hakkin da yorum yapmazsin umarim.

Ürün kargo da degil kendilerin de yani henüz çıkışı yapilmayan ürün neden kargoya verilip sonra almadan geri göndereyim ve bunun icin bekliyeyim? Sabah musteri temsilcisi de ürünün cikisi olmadigini gordugu icin iadeyi gerceklestirdi pazartesi gun icerisinde hesabınıza gecer denilip konu kapatıldı. Lakin ilk basta ki mesaj da urun kargoya verilcek gelcek almayin geri doncek sonra iade vs vs konusunun sacmaligindan bahsetmeye çalıştım.

Başta bir karışıklık olmuş ve kargoya verilmiş gibi değerlendirmişler. Zaten bu durumda siz nasıl parayı almak için bekleyecekseniz onlarda ürünlerini almak için bekleyecekler.
Sonradan da kargoya verilmediğini görünce paranızı pazartesi göndereceklerini söylemişler ki bu bir iş günü yapıyor. Normal iade prosedüründe para 7 gün içerisinde iade edilir.
Siz de size yardımcı olup paranızı iade ettikleri için mi sitenin güvenilir olmadığı düşünüyorsunuz?

öncelikle konuyu istersen bir daha oku. Ben akşam mesaj attım siteye ve bana kargo size gelince almayın geri gönderin iade olucak gibi bir mesaj geldi. Ben de ürün hala sizin deponuzda, stoklarınızda çıkışı olmadı bu yüzden neden kargo gelmesini bekleyeyim dedim direk iade alın dedim ve kabul etmediler konu bu yüzden açıldı. Sabah ise müşteri temsilcisini aradığım da oda kargoya ürünün verilmediğini hala depo birimin de beklediğini görüp teyit edince iademi direk kabul etti ve bitirdi. Konuyu ben ise ürün çıkışı yapılmayan kargoya bile verilmeyen ürünün neden iadesi için bekleyeceğimi belirtmek adına açtım.

Benim dediğim de bu zaten, ürünün çıkışının yapılmadığını anlayınca iade işlemini hemen kabul etmişler. Bu sitenin güvenilirliğini gösterir. İade yapmamak için dolap çevirmemişler, parayı da hemen ödemeyi kabul etmişler ki çoğu online alışverişte 7 gün bekletirler para iadesi için. Sitenin burada etiğe aykırı bir davranışı olmamış.

Başka sitelerdeki şikayetleri okuyun isterseniz. 1000 liralık ram sipariş edip, yerine 5 senelik eski ram gönderilenler daha sonrasında da satıcıya hiçbir şekilde ulaşamayanlar var. Kırık monitör teslim edildikten sonra biz sağlam gönderdik siz kırmışsınızdır diyenler var. Ekran kartı bozuk çıkınca iade alamıyoruz tamir etmeyi deneyelim diyenler var.

Siz ise durumunuzu belirttikten sonra bir gün içerisinde iade almayı ve parayı göndermeyi kabul etmiş site için güvenilir değil tercih edilmez diyorsunuz. Ben bunu anlayamıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…