Merhaba. 3 Nisan günü İncehesap'tan ASUS Prime B650-Plus modeli satın aldım. Bugün elime ulaştı. Anakartı ve kutusunu kontrol ettim. Kutunun kapağında ve içindeki statik poşette koruma bandı yoktu. Daha sonra anakartı çıkarıp detaylıca inceledim. Bazı noktalarda sıvı temasına benzer, yağ gibi, parmak ile dağılan bir şeyler vardı. Ürünün seri numarasını ASUS'un sitesinden sorguladığımda garantisinin 9 Ocak 2023 tarihinde başladığını gördüm. Fotoğrafları ve ekran görüntülerini İncehesap teknik servisine ilettim ve telefonda görüştüm. Süreci hızla tamamlayacaklarını ve değişim yapacaklarını ilettiler. Yarın kargoya vereceğim, süreç ile ilgili bilgilendirme yaparım. Yalnız İncehesap gibi bir markaya asla yakışmayan, ticari etik ve ahlak seviyesine sahip olmayan bir olay. Bu gerçekten bir sıvı teması ise, bilmeyen ya da dikkat etmeyen biri bununla sistemini kurabilir, bu sıvı kısa devreye yol açabilir. Bazı parçalar ya da tüm sistem yanabilir. Gerçekten çok dikkat edin. Sürecin devamı ile ilgili güncelleme yapacağım. Fotoğrafları da sizinle paylaşıyorum.