İncehesap iade edilmiş ürün sattı

Teknik servis incelemiş güya bir sorun yokmuş. Yazılım güncellemesi yapmışlar ne alaka? Yazılımla ilgili bir sorunum yoktu. Anakartı takıp çalıştığını görünce, takmışken BIOS Update yapalım ya mı dediler çok merak ediyorum. Ürünü bana kargolamislar tekrar. Görüntülerde de mevcut, 9 Ocakta garantisi başlayan üründe bir sorun yokmuş dediklerine göre. Komedi gerçekten. Bu firmadan bir daha asla alışveriş yapmam, yaptırmam. Aklınız varsa siz de yapmayın.
Sisteme takarsan videoya al herhangi bi yanmada falan dava açarsın tek çare bu gibi geliyor

Teknik servis incelemiş güya bir sorun yokmuş. Yazılım güncellemesi yapmışlar ne alaka? Yazılımla ilgili bir sorunum yoktu. Anakartı takıp çalıştığını görünce, takmışken BIOS Update yapalım ya mı dediler çok merak ediyorum. Ürünü bana kargolamislar tekrar. Görüntülerde de mevcut, 9 Ocakta garantisi başlayan üründe bir sorun yokmuş dediklerine göre. Komedi gerçekten. Bu firmadan bir daha asla alışveriş yapmam, yaptırmam. Aklınız varsa siz de yapmayın.
Bende Hepsiburadadan Asus ekran kartı aldım. Garantisi 5 ay önce başlamış. Ama kutuda herhangi bir sıkıntı yoktu. Jelatini de vardı. Kartın kendisi de hiç çıkarıp bakılmış gibi değildi. Asusla iletişime geçtim fatura tarihi itibariyle geçerlidir dedi garantisi. İnternette yazanı güncelleyebilir veya faturayı kaybetmeyin fatura ile işlem yapabilirsiniz dedi. Çoğu kişi de bu durum oluyor sanırsam. Ama sizin anakart biraz iade ürüne benziyor.

THH'ye başvur vazgeçme.

Yeni bir anakart satın aldım. Satıcısı Amazon. Bu anakart da tarafıma bugün ulaşacak. İade talebi oluşturup göndereceğim. Uğraşamam daha fazla bunlarla. Bir daha da asla alışveriş yapmam.

Merhabalar. Güncelleme yapıyorum. İade talebi ile ürünü gönderdim. Servis aynı gün iadeyi onayladı ve işleme aldı incehesap. Bir daha asla alışveriş yapmam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı