İncehesap indiriminden James Donkey Epic Q40 monitör alınır mı?

Şansımı denemek istedim, en kötü durumda iade ederim diye düşündüm. Ürünü deneyimledikten sonra merak eden arkadaşlar olursa tecrübelerimi iletebelirim teşekkür ederim.

Hocam selamlar. ASUS TUF Gaming VG249Q1R monitöründen bu 2K 27 inç James Donkey'e geçmeyi düşündüm fakat markadan dolayı biraz tereddüt ettim. Deneyimleriniz olumlu mu ne diyorsunuz geçilir mi?

Reisim deneyimin nasıl geçti acaba?

Selam öncelikle biraz geç dönüş yapıyorum kusura bakmayın lütfen hem tasarım işleri ile uğraşırken hem de oyun oynarken gayet keyifli bir performans sunuyor ben hiçbir sorun yaşamadım çok bilgili değilim monitör işleri için ama bence F/P olarak gayet iyi bir ürün.

Hocam selamlar. ASUS TUF Gaming VG249Q1R monitöründen bu 2K 27 inç James Donkey'e geçmeyi düşündüm fakat markadan dolayı biraz tereddüt ettim. Deneyimleriniz olumlu mu ne diyorsunuz geçilir mi?

ASUS monitör kullanmadım daha önce JD kötü değil bence F/P olarak çok iyi ama ASUS nasıl bir monitör bilmiyorum bu yüzden yanlış yönlendirmek de istemem.

Selam öncelikle biraz geç dönüş yapıyorum kusura bakmayın lütfen hem tasarım işleri ile uğraşırken hem de oyun oynarken gayet keyifli bir performans sunuyor ben hiçbir sorun yaşamadım çok bilgili değilim monitör işleri için ama bence F/P olarak gayet iyi bir ürün.

Eyvallah hocam teşekkür ediyorum bilgilendirmeniz için.

Bu zamana kadar James Donkey markasının hem ssd hem de m.2 ssd lerini kullandım asla sorun yaşamadım. Hatta sistemimde kullandığım daha pahalı olan Sandisk m.2 ssd sorunlar yaratırken James Donkey canavar gibi çalışmaya devam ediyor 3 seneden fazla oldu alalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı