İncehesap Kargo ve İade Sorunları

Arayıp onlara ulaşman mümkün değil şuan. Şansın varsa 1 saat telefonda bekleyip anca belki ulaşırsın. Maalesef böyleymiş durum.
Sitesinin mesaj bölümü gayet düzgün çalışıyor gün içinde yardım ediyorlar.

Ben 270’e aldım. MediaMarkt denemiştim elime cuk oturdu. QCK Edge medium pad de aldım 89₺

Bende gidebilsem deneyeceğim de malum dışarı çıkamıyoruz. Çıksak da herkesin ellediği mouseye ellemek, ne bileyim. Bende yanına QCK+ Howl Edition almayı düşünüyorum.

Sitesinin mesaj bölümü gayet düzgün çalışıyor gün içinde yardım ediyorlar.
Evet ben de mesaj ve e posta ile haberleşiyorum. Günlük kargo kotası olduğunu ve bu yüzden siparişlerin geciktiğini yazdılar. Kargo kotası diye bir şeyi ilk defa duydum.

Rival 3'ü ne kadara aldınız? 1 ay önceye kadar 220 civarına bulunuyordu ancak şuan 270'den aşağı bulunmuyor. Alsam mı almasam mı bilemedim.
6 Mayıs günü 258 liraya almışım. O gün en uygun fiyat oradaydı. Fiyat karşılaştırma sitelerinde incehesap.com yok. Bildiğiniz tüm siteleri araştırmanızı tavsiye ederim.

Kargom bugün ulaştı. Kutunun köşesinde 2 yerde deforme dışında bir problem yok. Daha açmadım. İşten eve kaçabilirsem açıp bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…