İncehesap keyfi iade alır mı?

86509

Megapat
Merhaba klavye aldım. 2 Haziran'da sipariş oluşturdum, 6 Haziran'da elime ulaştı. Ancak mekanik hissiyatını sevemedim, ürünleri çıkarıp kullanmıştım 2 gün. Bütün ambalajlarını paketledim. İade talebi oluşturdum. İade alırlar mı?

Son düzenleme:
İncehesap iade konusunda sıkıntı yaratmaz, zamanında birkaç üründen ben de memnun kalmadığım için iade etmiştim direkt iade alıyorlar endişeniz olmasın.

Alırlar, ben kullandığım soğutucuyu iade ettim. Gelen tüm parçaları hasarsız gönderirseniz sıkıntı yaşamazsınız.

Alırlar ancak mekanik hissiyat diye bir şey yok ki? Saçmalıktan ibaret tamamen membran ürünler için pazarlama taktiği. Ki bilgisiz kullanıcılar da bu tuzağa düşüyor. Günlerce tartıştım hatta forumda bir kullanıcı ile ille de silikon Switch diyor.

14 Gün koşulsuz şartsız iade hakkınız var. İster keyfi olsun ister başka bir şey olsun, beğenmedim diyerek iade edebilirsiniz. İade kabul olmazsa firma 14 günlük cayma hakkımı kullandırtmıyor diyerek THH başvurabilirsiniz.

Merhaba klavye aldım. 2 Haziran'da sipariş oluşturdum, 13 Haziran'da elime ulaştı. Ancak mekanik hissiyatını sevemedim, ürünleri çıkarıp kullanmıştım 2 gün. Bütün ambalajlarını paketledim. İade talebi oluşturdum. İade alırlar mı?

Hocam bugün 8 Haziran ürünü geçen sene mi satın aldınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı