İncehesap Lancea sistem alınır mı?

sabenamat

Hectopat
Daha fazla  
İnce hesaptan lancea adlı kasayı sadece işlemciyi 5600X MPK ile değiştirerek almayı düşünüyorum. Kasayı alan var mıdır? Yok ise tavsiye eder misiniz? İyi sosyaller!
Bu fiyata bu sistem tam kor tuttugunu .... olur. Butce nedir. Ifadeyi size atmadim ayrica. Iyiki konu acmissiniz.

Alınmaz berbat sistem. Denk fiyattan sogutucu ve 1TBSSD ekleyip bunu al.

Sistemin tam olarak nesi var anlayamadı. Yani sorun nedir?
o fiyata o parcalar igrenc. 25k'yi git yak isinirsin en azindan. Bu sistemde hem parcalar ahim sahim kaliteli degil hemde 2 sene oncesindeki f/p sistemlerdi.

Hocam sistem önerisinde bulunsanız Max 30k bütçe ile ne önerirsiniz? @ircoas

Parça kalitesi düşük ve bileşenlere göre sistem pahalı hocam. Niye boş yere daha iyisi varken kötüsüne para veresin.
hocam 4060 8gb yerine 3060 12gb tercihim ayrıca 5600x gayet güzel bir işlemci diye biliyorum donanım arşivinin videosunda gördüğüm kadarıyla

hocam 4060 8gb yerine 3060 12gb tercihim ayrıca 5600x gayet güzel bir işlemci diye biliyorum donanım arşivinin videosunda gördüğüm kadarıyla
Sen VRAM e takılma herşey VRAM değil. 4060 kas ve teknoloji bakımından bir kaç gömlek üstün 3060 dan. Yeni nesil anlayacağın.

4060 8GB 3060 12GB sakiz niyetine cigner :D

4060 8GB 3060 12GB sakiz niyetine cigner :D
Dostum bu paraya AM5 platformu daha mantıklı olur. Arkadaş ilerde sistem yükselteceği zaman sadece kart alır noktayı koyar. Bu sistemi alabilir attıgım özelleştirmeler ile. 30K tutuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı