Hazir sistemler cogunlukla pc den anlamayanlar icin hazirlaniyor. Alici pc den fazla anlamayinca örnegin islemciye bakiyor. AA icinde güzel islemci var bunu alayim diyor. Ama gpu ya fazla önem vermiyor. Veya diger bilesenlere bakmiyor. Bunlara ben tuzak kasalar diyorum.Ama bir bilgisayarın bu kadar pahalı olması garip değil mi? 20 Bin TL'ye RTX dizenler olmasına rağmen.
Sanırım seneye kadar bekleyeceğim... (Para erimez ise) Peki toplama dizsem mümkün olur mu bu seviyede bir bilgisayar?Bu da stoku bitmiş şu an fark ettim başka bir sistem yok bu fiyata maalesef.
Hazır sistem demek istemiştim. Pardon. Arada güzel indirimler yakalanabiliyor ama çok sık yaşanan bir durum değil. Kasamı ve anakartımı %40'a indirimlerle almıştım öyle.Parça parça zaten toplama değil mi? Bende bunu yapabilirdim de daha pahalıya geliyor.
Fark ettim. Toplama alınırsa kendim de birleştirebilirim ama nereye baksam dizdiğim bilgisayar 3060 fiyatına denk geliyor.Hazir sistemler cogunlukla pc den anlamayanlar icin hazirlaniyor. Alici pc den fazla anlamayinca örnegin islemciye bakiyor. AA icinde güzel islemci var bunu alayim diyor. Ama gpu ya fazla önem vermiyor. Veya diger bilesenlere bakmiyor. Bunlara ben tuzak kasalar diyorum.
Kalitesi biraz tırt geldi güzel olduğuna emin misiniz? İlk defa duyuyorum bu markaları.
Parça parça zaten toplama değil mi? Bende bunu yapabilirdim de daha pahalıya geliyor.
Fark ettim. Toplama alınırsa kendim de birleştirebilirim ama nereye baksam dizdiğim bilgisayar 3060 fiyatına denk geliyor.
Kalitesi biraz tırt geldi güzel olduğuna emin misiniz? İlk defa duyuyorum bu markaları.
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 1TB 2100/1700MB/s NVMe PCIe M.2 SSD Disk - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Anasayfa - tekramarket.com | Güvenilir Sanal Mağazanız
notebook, tablet, bilgisayar, oyuncu ürünleri ve bir çok ürün uygun fiyatlarla tekramarket.com'da.www.tekramarket.com
Apacer Panther Black-Gold 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming Ram (AH4U16G32C28Y7GAA-2) - incehesap.com
AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz (Turbo 4.4GHz) 6 Core 12 Threads 19MB Cache 7nm AM4 İşlemci - Fansız | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
9984 TL'ye APU sistem var daha sonrasında ekran kartı ekleyebiliyorsun.
Bende bir sayfa arıyordum ucuza sistem olan bulamayınca artık APU'ya yöneldim 2 3 hafta önce 12 bin TL'ye Arc A750 sistemler vardı ne oldu onlara ya.
Neyin markası tam olarak fiyatı ucuz olduğu için agı gibi düşük seviye parçalar kullanılması normal.
Teknobiyotik Okula Dönüş - AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz, 16GB Ram, 512GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Daha ucuzu var zaten.
Ekonomi gerçekten şahlanmış. 6500xt bile koysam 17 bin bandına ulaşıyor.Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 1TB 2100/1700MB/s NVMe PCIe M.2 SSD Disk - incehesap.com
Anasayfa - tekramarket.com | Güvenilir Sanal Mağazanız
notebook, tablet, bilgisayar, oyuncu ürünleri ve bir çok ürün uygun fiyatlarla tekramarket.com'da.www.tekramarket.com
Apacer Panther Black-Gold 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming Ram (AH4U16G32C28Y7GAA-2) - incehesap.com
AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz (Turbo 4.4GHz) 6 Core 12 Threads 19MB Cache 7nm AM4 İşlemci - Fansız | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
9984 TL'ye APU sistem var daha sonrasında ekran kartı ekleyebiliyorsun.
Ekonomi gerçekten şahlanmış. 6500XT bile koysam 17 bin bandına ulaşıyor.