İncehesap neden pahalı?

Bende İnce hesaptan aldım fiyatı 13.500TL' di
İçinde
Asus prime a520 a II
Ryzen 5 5500
Asus Radeon Rx 6650 xt
beast fury (8+8) 16gb ram 3200mhz
frisby fc-9330g 600w 80+ bronze kasa

Ben bunu niye mi attım, bütün parçaları değiştim çünkü
Ekran kartını, Anakartı, ram'i , PSU'yu, bi kasayı değişmedim. Sistem özellikleri (daha fazla, kısmında yazıyor)

Kısaca ikinci el bir sistem bulursun o fiyata 6600'lü

Arkadaşlar kendime 11.500 TL bandında seneye idare edecek bilgisayar arıyorum. Normalde bütçe arttıracaktım ama en fazla bu kadar biriktirebildim. Toplama istersem daha çok ikinci el verileceği veya parçaların uzun süre gelmeyeceği kafasıyla hazır sistem arayayım dedim. Bazıları toplama bilgisayardan ucuz oluyor. İtopya'da 15000TL'ye RX 6500 XT bir bilgisayar bulabildim. Dedim ince hesaba bakayım bir de olabildiğince ailemden destek almadan bakıyorum çünkü. Girdim bir de ne göreyim?

Eki Görüntüle 1918973

Şu sistem 11.000TL.
Başka ucuz da yok. Dedim "ulan geçen Technopat'ta adamlar 1650 sisteme 8 bin diyordu bu fiyat ne?" çünkü gerçekten şaşırıp kaldım tamam ekonomi kötü ama 11000TL bu kadar da değersiz olmamalı. Sizce neden böyle? Ciddi anlamda moralim alt üst oldu. Bilgisayar dizeceğim hayaliyle. Eğer bu bütçeye toplama mümkünse söyleyin ona göre konu açarım veya daha uyguna veren site varsa haber ederseniz mutlu olurum.

Bazı yerlerden aldığım sıfır ürünler açık ürün gelmişti ama İncehesap'tan aldığım ürünler sıfır kutuydu.

Bazı yerlerden aldığım sıfır ürünler açık ürün gelmişti ama İncehesap'tan aldığım ürünler sıfır kutuydu.
HB ve Amazon'da böyle bir şey olduğunda koşulsuz şartsız iade alırlar sıkıntısız. Esnaf öyle yapmaz. Esnaf her zaman kurumsala göre daha çok sıkıntı çıkartır. Bu böyledir.

Arkadaşlar kendime 11.500 TL bandında seneye idare edecek bilgisayar arıyorum. Normalde bütçe arttıracaktım ama en fazla bu kadar biriktirebildim. Toplama istersem daha çok ikinci el verileceği veya parçaların uzun süre gelmeyeceği kafasıyla hazır sistem arayayım dedim. Bazıları toplama bilgisayardan ucuz oluyor. İtopya'da 15000TL'ye RX 6500 XT bir bilgisayar bulabildim. Dedim ince hesaba bakayım bir de olabildiğince ailemden destek almadan bakıyorum çünkü. Girdim bir de ne göreyim?

Eki Görüntüle 1918973

Şu sistem 11.000TL.
Başka ucuz da yok. Dedim "ulan geçen Technopat'ta adamlar 1650 sisteme 8 bin diyordu bu fiyat ne?" çünkü gerçekten şaşırıp kaldım tamam ekonomi kötü ama 11000TL bu kadar da değersiz olmamalı. Sizce neden böyle? Ciddi anlamda moralim alt üst oldu. Bilgisayar dizeceğim hayaliyle. Eğer bu bütçeye toplama mümkünse söyleyin ona göre konu açarım veya daha uyguna veren site varsa haber ederseniz mutlu olurum.

Kanka hiç 6500 XT ile uğraşma Arc A750 al geç yaklaşık aynı para eski bir sistemin varsa 10 k anca tutar

Hb deki satıcılar ilgisiz olabiliyor
Onlar da esnaf. Ben esnaf mağazalardan bahsetmiyorum ki zaten. HB kendi satıcısı olduğu veya Amazon kendi satıcısı olduğu ürünleri diyorum. Her şeyden önce ama Amazon tamamen müşteri odaklı olduğu için mağazalara tolerans etmiyorlar. Trendyol'da esnaf bozuk ürün yolluyor. Adamlar resmen top gezdiriyor hiç umurlarında değil müşteri memnuniyeti.

Ekonomi gerçekten şahlanmış. 6500xt bile koysam 17 bin bandına ulaşıyor.
Ekonomi ile alakası yok. Şuan ekonomik politikalardan en az etkilenen şey masaüstü bilgisayarlar. Biraz sabır edebilirseniz 1 hafta-2 hafta içinde yt kanalları zaten olması gereken fiyatlara sitelerle anlaşıyor ve 11-12k bandında 6600 veya 12.5-13k bandında rtx3060 sistem çıkarıyorlar. Veyahut okula dönüş kampanyaları başlayacak haftaya onlara bakabilirsiniz. Bende de şuan 20k para var istesem 18-19k'ya 4060, 6700xt sistem alabilirim. Stokları da var ama sabredip yt kanallarının aynı sistemi 17k bandında çıkarmasını bekliyorum.

Şöyle ucuz olduğu da oluyor pahalı olduğu da. Bir ürünü alırken epeyden, cimri ve Akakçe'den bakarak almak en mantıklısı.

İthalatçı garanti çoğu Akakçe'nin en ucuzu veya cimrinin çoğu trendyol vb yerlerdeki satıcıların %60i ithalatçı garanti çokta mantıklı değil aslında yani temelde ithalatçı garanti uğrastirir adami

Technopat Haberler

Geri
Yukarı