İncehesap ödeme işlemi yarım kaldı ibaresi ne anlama gelmekte?

HerrAres

Kilopat
İncehesap.com'dan dün (cumartesi günü) hazır sistem siparişi verdim. Ödeme onaylandı yazısı geldi ve ekranı kapattım.

Ekran Alıntısı.PNG

Bugün tekrar girdiğimde ekran aşağıdaki gibiydi bu ibare ne anlama geliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende, Vatan'da olmuştu aynı şey. Bazı kartlarda "3D security" özelliğini açmanız gerekiyor ödeme yaparken. Bu durumda bankanızı arayıp ödemenin gerçekleşmediğini söyleyip onay isterlerse onaylamanız gerekiyor. Site yetkilileriyle görüştüğünüzde de gerekli açıklama yapılacaktır bence.

Hocam bende, Vatan'da olmuştu aynı şey. Bazı kartlarda "3D security" özelliğini açmanız gerekiyor ödeme yaparken. Bu durumda bankanızı arayıp ödemenin gerçekleşmediğini söyleyip onay isterlerse onaylamanız gerekiyor. Site yetkilileriyle görüştüğünüzde de gerekli açıklama yapılacaktır bence.

pazar günü olduğu için siteyi arayamıyorum ama para hesaptan çekilmiş gözüküyor bunun nedeni ne olabilir

Hocam aynı şeyi yaşamıştım. Haftasonuna denk gelmişti. Bankanı arayıp, hesabımdan para çekilmesine rağmen sitede ödememin yarım kaldığı yazıyor, kontrol eder misiniz, dediğinde ilgileniyorlar. Bana 3D security özelliğinden kaynaklandığı söylendi. Bir onay maili yollandı ve onayladığımda düzeldi. Not: İş bankası.

Ben anlamıyorum gerçekten. Buradaki kimse size detaylı bilgi veremeyecek. Arayın bankanızı bilgi alın. Para çekilmiş ama onay verilmemiş diye söylenerek bir sonuca ulaşamayacaksınız. Attığım ilk cevaptaki fiil haricinde yapabileceğiniz bir şey yok. Arayın bankanızı, müşteri temsilcisinden bilgi alın. Buradaki konuşmalar gereksiz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı