İncehesap sipariş iptali yapmıyorlar

Merhababa

Decapat
Daha fazla  
İncehesap Gaming gecesinde ürün satın aldım fakat sonradan vazgeçtim (modeli yanlış okuduğum için), mesaj atıp iptal edilmesini talep ettim fakat akla mantığa sığmayan bir geri döüş aldım; "kargo size geldiğinde paketi açmadan geri gönderin" diyorlar. Yani hayatımda gördüğüm en saçma cevap zaten iptal ettirmek istiyorum siparişi neden yolluyorsunuz daha sonrasında geri yollamamı talep ediyorsunuz? Mesaj atıyorum cevaplayan yok madem bu kadar büyük bir platformsunuz neden mesajlara cevap yok? Bu arada kargoya bile verilmemiş ürün bana yollayıp iade talebinde bulunacakmışım, bence şöyle olacak bana ürünü yollayacaklar bende geri yolladığımda ürün tekrardan bana teslim edilecek ve çabalarım boşa uğrayacak (yaklaşık 2-3 ay bununla uğraşacağız belli oldu). Eğer böyle olması durumunda hangi mecralara başvurmalıyım?

Gelen kargoyu teslim almadan geri gönderin onlara geri gidince iadesini yaparlar zaten sorun olmaz.

Kanka kargo aniden geri gidemez sen bunu dedin diye. Yani 15 tane kargo kutusunun olduğunu düşün tamam mı? Sen dedin diye bunu geri göndermeyecekler. Eğer kutuyu açmazsan direk iade edersin o zaman bir şey olursa bunları konuşuruz. Bende gaming gecesinden aldım iade şartları öyle sitenin.

Hocam kargo size gelince direk geri gönderin. 14 günlük cayma hakkınız bulunuyor ürünü iade alma zorunlulukları var. Almazlarsa tükeci hakem heyetine başvurabilirsiniz

Türkiye'nin her yerinde bu böyle akla mantığa sığmıyor ama sipariş onaylandıktan sonra iptal etmiyorlar. Hepsiburada'da N11'de Trendyol'da hepsi aynı kapıdan kargoyu almazsınız yeterli.Sanırım internet alışverişlerinde acemisiniz.

Son düzenleme:
Başvurabileceğin bir yer yok. Kargo geldiğinde geri gönderirsin. Bir daha ürün alırken de doğru okursun modeli. İlk hatayı kendin yapmışsın firmaya niye yükleniyorsun anlamadım.
Mesele firmanın mesaj konusundaki yetersiziliği ,n11 de veya başka sitelerdeki küçük satıcılar bile iletişim konusunda en fazla 2 saat bekletirler ve sana gerekli bilgilendirmeyi yaparlar .
Gelen kargoyu teslim almadan geri gönderin onlara geri gidince iadesini yaparlar zaten sorun olmaz.
2 tane ürün istedim biri istediğim gibi ama diğeri öyle değil ,bunları aynı kutuya koyarlar değil mi ? Öyleyse kargoyu açmadan geri yollayamam .

@Merhababa ürünü göndermeden iptal etmek veya gönderdikten sonra geri döndüğünde iade yapması onların insiyatifinde. Mesela amazon.com.tr iptal ve iade işlemini yapıyor hızlıca. Büyük ihtimalle sen ürünü almayıp geri gönderince de kargo ücretini kesip öyle iade yapacak İncehesap.

İncehesap'ı savunmuyorum ama hukuki olarak burada yapabileceğin bir şey yok, adam çıkıp der ki "doğru okusaydın". Daha ucuza ürün almak isteyince müşteriyi insan yerine koymayan firmalarla uğraşıyorsunuz. Technopat bile bu tip sitelerin şikayetleriyle odlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…