İncehesap sipariş iptali yapmıyorlar

İncehesap Gaming gecesinde ürün satın aldım fakat sonradan vazgeçtim (modeli yanlış okuduğum için), mesaj atıp iptal edilmesini talep ettim fakat akla mantığa sığmayan bir geri döüş aldım; "kargo size geldiğinde paketi açmadan geri gönderin" diyorlar. Yani hayatımda gördüğüm en saçma cevap zaten iptal ettirmek istiyorum siparişi neden yolluyorsunuz daha sonrasında geri yollamamı talep ediyorsunuz? Mesaj atıyorum cevaplayan yok madem bu kadar büyük bir platformsunuz neden mesajlara cevap yok? Bu arada kargoya bile verilmemiş ürün bana yollayıp iade talebinde bulunacakmışım, bence şöyle olacak bana ürünü yollayacaklar bende geri yolladığımda ürün tekrardan bana teslim edilecek ve çabalarım boşa uğrayacak (yaklaşık 2-3 ay bununla uğraşacağız belli oldu). Eğer böyle olması durumunda hangi mecralara başvurmalıyım?

Kargoya verildiği ise sistem o şekilde işler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı