İncehesap sipariş süreci

Alp selim

Femtopat
Arkadaşlar İncehesap üzerinden bir kasa ve monitör aldım. Sepette toplam 2 ürün var bunlar aynı zamanda mı gelir yoksa aralıkla mı? Bir de ben ödeme yap dedikten sonra sipariş numaramı bir yere atmadım herhangi bir sıkıntı olur mu? Teşekkür ederim.

Eğer farklı mağazalardan aldıysanız aynı anda gelmez. A mağazası X kargosuna, B mağazası Z kargosuna verirse farklı zamanlarda gelir. Satıcının ne zaman kargoya verdiği ve iki mağazanın aynı kargoya aynı saatte yola çıkacak olan araca koyulması gerek.

Arkadaşlar İncehesap üzerinden bir kasa ve monitör aldım. Sepette toplam 2 ürün var bunlar aynı zamanda mı gelir yoksa aralıkla mı? Bir de ben ödeme yap dedikten sonra sipariş numaramı bir yere atmadım herhangi bir sıkıntı olur mu? Teşekkür ederim.
2 farklı kutu olacağı için olay kargo şirketine kaldı. Ben DA-MD1 sistemimi aldığımda 3 farklı kutu UPS kargo ile aynı zaman gelmişti. Büyük ihtimalle seninki de aynı zamanda gelir diye düşünüyorum. Sipariş numarasına pek de ihtiyacın yok, üye olsan her şeyi daha kolay takip edebilirdin fakat olmasan da gelişmeleri mail atarak bildiriyorlar, mail kutunu takip etmen gerekiyor.

Ayrı geliyor 3 farklı sipariş verdim 11 Eylül günü bir tanesi 15 Eylül günü teslim edildi diğeri bugün kargoya verildi son verdiğim sipariş ise daha kargoya verilmedi yakında bu konuyla ilgili konu açacağım sadece dakika farklıyla verdiğim siparişler fakat hepsi ayrı bir kargo eziyeti sanırsın hazır sistem aldım.

Eğer farklı mağazalardan aldıysanız aynı anda gelmez. A mağazası X kargosuna, B mağazası Z kargosuna verirse farklı zamanlarda gelir. Satıcının ne zaman kargoya verdiği ve iki mağazanın aynı kargoya aynı saatte yola çıkacak olan araca koyulması gerek.
incehesap bir pazaryeri değil, tek satıcı var o da incehesap. Dolayısıyla ortada 2 farklı kargo da oluşmayacak.

2 Farklı kutu olacağı için olay kargo şirketine kaldı. Ben DA-MD1 sistemimi aldığımda 3 farklı kutu UPS Kargo ile aynı zaman gelmişti. Büyük ihtimalle seninki de aynı zamanda gelir diye düşünüyorum. Sipariş numarasına pek de ihtiyacın yok, üye olsan her şeyi daha kolay takip edebilirdin fakat olmasan da gelişmeleri mail atarak bildiriyorlar, mail kutunu takip etmen gerekiyor.

Hocam üye oldum umarım aynı zamanda gelir çünkü ikisini de aynı anda sipariş vermiştim.

incehesap bir pazaryeri değil, tek satıcı var o da incehesap. Dolayısıyla ortada 2 farklı kargo da oluşmayacak.
Siteyi tam bilmiyorum hiç kullanmadım, Trendyol, Hepsiburada tarzında bir site olarak düşündüm. Tek satıcı varsa eğer büyük ihtimal aynı zamanda gelir evet. Siparişler özel olarak tek tek alınıp kargolanıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı