Arkadaşlar İncehesap üzerinden bir kasa ve monitör aldım. Sepette toplam 2 ürün var bunlar aynı zamanda mı gelir yoksa aralıkla mı? Bir de ben ödeme yap dedikten sonra sipariş numaramı bir yere atmadım herhangi bir sıkıntı olur mu? Teşekkür ederim.
2 farklı kutu olacağı için olay kargo şirketine kaldı. Ben DA-MD1 sistemimi aldığımda 3 farklı kutu UPS kargo ile aynı zaman gelmişti. Büyük ihtimalle seninki de aynı zamanda gelir diye düşünüyorum. Sipariş numarasına pek de ihtiyacın yok, üye olsan her şeyi daha kolay takip edebilirdin fakat olmasan da gelişmeleri mail atarak bildiriyorlar, mail kutunu takip etmen gerekiyor.Arkadaşlar İncehesap üzerinden bir kasa ve monitör aldım. Sepette toplam 2 ürün var bunlar aynı zamanda mı gelir yoksa aralıkla mı? Bir de ben ödeme yap dedikten sonra sipariş numaramı bir yere atmadım herhangi bir sıkıntı olur mu? Teşekkür ederim.
incehesap bir pazaryeri değil, tek satıcı var o da incehesap. Dolayısıyla ortada 2 farklı kargo da oluşmayacak.Eğer farklı mağazalardan aldıysanız aynı anda gelmez. A mağazası X kargosuna, B mağazası Z kargosuna verirse farklı zamanlarda gelir. Satıcının ne zaman kargoya verdiği ve iki mağazanın aynı kargoya aynı saatte yola çıkacak olan araca koyulması gerek.
2 Farklı kutu olacağı için olay kargo şirketine kaldı. Ben DA-MD1 sistemimi aldığımda 3 farklı kutu UPS Kargo ile aynı zaman gelmişti. Büyük ihtimalle seninki de aynı zamanda gelir diye düşünüyorum. Sipariş numarasına pek de ihtiyacın yok, üye olsan her şeyi daha kolay takip edebilirdin fakat olmasan da gelişmeleri mail atarak bildiriyorlar, mail kutunu takip etmen gerekiyor.
Siteyi tam bilmiyorum hiç kullanmadım, Trendyol, Hepsiburada tarzında bir site olarak düşündüm. Tek satıcı varsa eğer büyük ihtimal aynı zamanda gelir evet. Siparişler özel olarak tek tek alınıp kargolanıyor.incehesap bir pazaryeri değil, tek satıcı var o da incehesap. Dolayısıyla ortada 2 farklı kargo da oluşmayacak.
Sağolun hocam peki ortalama kaç günde gelir ?Hazır sistem ve monitör var sadece.Sıkıntı olmaz.
Aynı anda mı gelir konusunda ise kargo şirketine bağlı olan bir şey. Bazen aynı bazen farklı zamanlarda gelmişti bana.
Başka sorunun varsa canlı desteğe yazabilirsin veya buradan sorabilirsin.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.