İncehesap Siparişine Telefon Numaramı Yanlış Yazdım

Birkan Kaya

Hectopat
İncehesap sitesinden ekipmanlar aldım ama telefon numarasını yanlış yazdım. Telaşlanmış durumdayım. Adresim doğru, TC kimliğim de doğru. Sizce aksilik çıkma şansı olur mu? Düzelttim ama hala o siparişte yanlış numara duruyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ olsunlar, düzelttiler ama başımdan kaynar sular döküldü diyebilirim. Bazı şikayetler olduğundan, korkmuş bulunmaktayım.
Geçmiş olsun diyelim o zaman:) İlk deneyim falan mı internetten sipariş olarak? Ben de böyle şeylerden korkardım ilk zamanlar ama sonra çok basit olduklarını gördükçe rahatlıyor insan merak etme:) Sorunsuz alış-verişler olsun o bize yeter:)

Geçmiş olsun diyelim o zaman:) İlk deneyim falan mı internetten sipariş olarak? Ben de böyle şeylerden korkardım ilk zamanlar ama sonra çok basit olduklarını gördükçe rahatlıyor insan merak etme:) Sorunsuz alış-verişler olsun o bize yeter:)
İlk değil, genellikle İtopya'dan ya da Hepsiburada'dan alıyorum. İlk defa kullanıyorum diyebilirim İncehesap'ı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı