Sürprizbozan Dying Light 2 Aitor seçimi nasıl olmalı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Desertive

Megapat
Dying Light 2'de oyunun başında afetzedelerle birlikte olup Barış Muhafızlarına yani Aitor'un tarafına saldırdım. Şu anda merkezde Aitor yaralı ve istersem onu öldürüp, istersem kurtarabiliyorum. Aitor'u kurtarırsam başım belaya giriyor mu? Eski Villedor'da yaptığım şeyleri millete anlatıyor mu onu kurtarırsam?

Sağolasın, VNC kulesine tırmanma görevindeyim, oyunun sonlarına yaklaştım mı? Yoksa yarısında falan mıyım
Yaklaştın sayılır. %70'ini bitirmişsin oyunun. Eğer Bloody Ties'ı bitirmediysen tavsiyem onu bitir ondan sonra ana hikayeyi bitir. Bloody Ties'ta çok ince oynaman gerekiyor yoksa kötü sonu aktif edersin. Bu oyunda ne kadar oynarsam oynayayım Hiçbir şekilde kuleyi Jack Matt'e vermiyorum. Tam bir...

Yaklaştın sayılır. %70'ini bitirmişsin oyunun. Eğer Bloody Ties'ı bitirmediysen tavsiyem onu bitir ondan sonra ana hikayeyi bitir. Bloody Ties'ta çok ince oynaman gerekiyor yoksa kötü sonu aktif edersin. Bu oyunda ne kadar oynarsam oynayayım Hiçbir şekilde kuleyi Jack Matt'e vermiyorum. Tam bir...
Bloody Ties'ı bitirdim hocam çoktan, iyi sonla bitirdim sanırım o arkadaşımızı öldürmedim ismini hatırlayamadım, son final bossta yardım etti bana, en sonda da şampiyonluk maskesini kendim giydim ona vermedim.

Bloody Ties'ı bitirdim hocam çoktan, iyi sonla bitirdim sanırım o arkadaşımızı öldürmedim ismini hatırlayamadım, son final bossta yardım etti bana, en sonda da şampiyonluk maskesini kendim giydim ona vermedim.
Skull Face'i de öldürmeyecektin. O da kardeşiydi. Yani baba oğul kardeş üçlemesi kurtuluyordu. Skull face kim olduğunu en sonda hatırlıyor ashleyi öldürüyor baba oğul ve kardeş kurtuluyor. Bloody Ties'ın çok fazla eksik yönü var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı