İncehesap sistemi alınır mı?

Makaleler
4
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Yükseklisans
Bu gece Gaming gecesinde bu ürün indirime girecek şu anki fiyatı 16 bin TL. Bütçemiz 11 bin fakat bin lira daha artırırız sıkıntı olmaz. Eğer bu sistem 12 bin TL'ye kadar düşerse alınır mı? Piyasalar durulsun öyle al diyecek arkadaşlar yazmazsa sevinirim piyasa hakkında bilgim var yakında düşmeyeceğinden de eminim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu gece Gaming gecesinde bu ürün indirime girecek şu anki fiyatı 16 bin TL. Bütçemiz 11 bin fakat bin lira daha artırırız sıkıntı olmaz. Eğer bu sistem 12 bin TL'ye kadar düşerse alınır mı? Piyasalar durulsun öyle al diyecek arkadaşlar yazmazsa sevinirim piyasa hakkında bilgim var yakında düşmeyeceğinden de eminim. Teşekkürler.

Bence alınabilir.

Normal şartlarda sorsan deli misin derdim de maalesef şuan içinde bulunduğumuz durum için alınabilir gibi. Ama ben olsam daha araştırırdım daha iyi bir laptop bulunabilir gibi bu fiyata.

Güzel bir tercih olabilir fakat ; aynı özellikleri daha uyguna bulamayacağından eminsen ve piyasa araştırmanı yaptıysan sıkıntı yok. Güzel sistem , hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı