İncehesap Taurus 5500 XT alınır mı?

Rozenn

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
RAM XPG Gammix, SSD Kingston NV2 500GB, kasa Frisby markanın 600W 80+ modeli olarak değiştirilip 13.199TL'ye alınır mı?

Eğer alınmayacağını düşünüyorsanız aynı fiyat bandında sistem önerirseniz de iyi olur.

Hocam tavsiyem, o fiyat bandında ikinci el cok daha güzel sistem bulursunuz. Bence ikinci el bakın. Ya da sıfır ortalama sistem istiyorsanız bütçeyi biraz artırın. Misal 10k verip sistem alıyorsunuz sonra da oyunlarda menun kalmayıp, keşke 2 katını verip daha iyisini alsaydım diyorsunuz.

Alınmaz. Bu fiyata değecek hazır sistem bulamazsınız. Tek tek toplamak ister misiniz?

Evet vallahi bu fiyata eski kartlar satıldığından kampanya falan olmuyor.
2.el satanlarda saçma sapan fiyatlandırma yapıyor.

Hocam tavsiyem, o fiyat bandında ikinci el cok daha güzel sistem bulursunuz. Bence ikinci el bakın. Ya da sıfır ortalama sistem istiyorsanız bütçeyi biraz artırın. Misal 10k verip sistem alıyorsunuz sonra da oyunlarda menun kalmayıp, keşke 2 katını verip daha iyisini alsaydım diyorsunuz.
Aslında 2 sistem alınacağı için ekran kartını pek yüksek tutmayıp ileri zamanlarda yükseltme için 3060 rx6600 gibi kartlara yönelecektim, eski sistemler fiyatlarını hak etmiyor. Yine de bu sistem aynı fiyattaki sistemlere göre daha iyi gibi geldi. Bütçeyi yeni sistemlere kadar da çıkartmak istemediğimden 2. el tek seçenek gibi ama bakalım.

@Rozenn, ikinci el düşünürseniz faturalı ve garantili Sapphire Pulse RX 6600'ü 3500'e bırakıyorlar. Üstelik ilanda param güvende açık durumda. Tek tek toplama şansınız olabileceğini düşünerek böyle bir şey topladım. Toplamda 12.800 TL yapıyor.

@Rozenn, ikinci el düşünürseniz faturalı ve garantili Sapphire Pulse RX 6600'ü 3500'e bırakıyorlar. Üstelik ilanda param güvende açık durumda. Tek tek toplama şansınız olabileceğini düşünerek böyle bir şey topladım. Toplamda 12.800 TL yapıyor.

kart iyiymiş ama kargoda gelirken hasar görürse kim mağdur olur?
kargoyu açarken şubede video kaydı ile çekip eğer hasar varsa tutanak falan tutturabiliyormuşuz hemren problem olur mu bilginiz var mı?

Hocam sistem parçalarını Akakçeden tek tek toplayınca 14.800 TL gibi bir fiyat çıkıyor. 13k ya uygun değil diyenler bundan daha ucuza bir hazır PC öneremez şu anda. Eğer imkanınız varsa işlemciyi yükseltip satın alın bir iki haftaya bu paralara bu seviye PC kalmaz.

Dosya Ekleri

• IMG_20230716_230838.jpg
    IMG_20230716_230838.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 30

Technopat Haberler

Geri
Yukarı