İncehesap ThunderV2 hazır sistemi alınır mı?

Bütçe
38000
İşlemci yetmeyecek 5600 gücünde bir işlemciden bahsediyoruz. Gidip daha oturaklı bir sistem alması daha mantıklı.

İşlemci yetecektir.

Bunada bakabilirsiniz ancak bütçenizi daha da aşıyor klasik ikili.

İşlemci yetmeyecek 5600 gücünde bir işlemciden bahsediyoruz. Gidip daha oturaklı bir sistem alması daha mantıklı.
Hocam evet olabildiğince dengeli olsun istiyorum. Bir tarafı aşırı iyi yapıp bir tarafı sönük kalmasın hem bütçemi de çok aşmamış olurum. Son olarak bu sizin linkini paylaştığınız sistemi alıyorum o zaman. Yoksa daha iyi bir tercih var mıdır?

Ben olsam bütçeyi bir zaman sonra daha da arttırıp 4070 Super sistem alırdım daha kalıcı. İçerdiği teknoloji daha fazla. Fg her geçen gün daha da güncelleniyor latency de buna karşı daha da düzeliyor. DLSS de flicker yok ancak FSR da flicker hissedeceksiniz. NVIDIA'nin reflex teknolojisinden yararlanamayacaksınız. Ray Tracing hele ayrı bir konu. Ya da mesela RTX Voice veya broadcastten yararlanamayacaksınız. AMD benzer uygulama getirdi ancak hiç yeterli ve iyi değil umarım AMD'nin 9070 serisi her şeyi daha da batırmaz.

Son düzenleme:
İşlemci yetecektir.

Bunada bakabilirsiniz ancak bütçenizi daha da aşıyor klasik ikili.

Eğer arkadaş senin dediğin gibi alsa en az 2K monitör alması gerekir ki bu da ortalama 8-9 bin TL yapıyor zaten. Gene gereksiz kısacası.

Ben olsam bütçeyi bir zaman sonra daha da arttırıp 4070 Super sistem alırdım daha kalıcı. İçerdiği teknoloji daha fazla. Fg her geçen gün daha da güncelleniyor latency de buna karşı daha da düzeliyor. DLSS de flicker yok ancak FSR da flicker hissedeceksiniz. NVIDIA'nin reflex teknolojisinden yararlanamayacaksınız. Ray Tracing hele ayrı bir konu. Ya da mesela RTX Voice veya broadcastten yararlanamayacaksınız. AMD benzer uygulama getirdi ancak hiç yeterli ve iyi değil umarım AMD'nin 9070 serisi her şeyi daha da batırmaz.

Dostum monitörü 1080P'de kullanacak muhtemelen arkadaş ki bütçesi kısıtlı. 1080p için DLSS açmasıne zaten gerek yok Native'de çok rahat oynar. RTX Voice ve Broadcast'in 5 katı daha iyi çalışan uygulamalar var zaten OBS'e sana birkaç plugin önereyim 5 kat daha iyi ses ve görüntü elde edersin broadcastten. En basiti SteelSeries Sonar bile NVIDIA Broadcast'den daha iyi çalışıyor ses konusunda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı