İncehesap ürünler paketleniyor yazıyor

5 kere sistem aldım aldığım tüm sistemler 3 gün içinde elime ulaştı. Tecrübe etiğim için yazmak istedim ben müşteri olarak çok memnunum.

Ona lafım yok. Yoğun olurlar o da sorun değil. Ben müşteri hizmetlerinin hızlandırıyor muhabbetini söylüyorum. Hepsinde geçerli bu.

Ucuza alınca böyle oluyor işte. Parçanın kutusunu kargo paketine göre santim santim taşıyorlar her gün. Öğrenin artık abim bu işleri.
Ne alakası var ucuza alınmakla hepsiburada üzerinden kamera almıştım zamanında yoğunluk bahanesiyle 2 hafta da anca elime ulaşmıştı. İncehesap gayet güvenilir düzgün bir site arada sırada böyle sıkıntılar yaşanabilir ürününüz düzgün bir şekilde ulaşır merak etmeyin.

Ne alakası var ucuza alınmakla Hepsiburada üzerinden kamera almıştım zamanında yoğunluk bahanesiyle 2 hafta da anca elime ulaşmıştı. İncehesap gayet güvenilir düzgün bir site arada sırada böyle sıkıntılar yaşanabilir ürününüz düzgün bir şekilde ulaşır merak etmeyin.

Son aldığım sisteme 2 gün fatura kesilmedi aradım sordum. Arkadaş; Yasir Bey siparişinizde bulunan ekran kartı için stok bekleniyor sizi montaj ekibine aktaracağım dedi oradaki ardaşta evet parça bekleniyor ama 1 saat önce girişi yapılmış bizde gelsin direk faturanız kesilir dedi. Gerçekten de 2-3 saat sonra faturam kesildi aradım aciliyet var dedim ertesi gün sistem elime ulaşmıştı.

Buradan 2 tane ürün aldım 1 günde elime ulaşmıştı. Hepsiburada üzerinden de ürün aldım onlar da hemen 1 gün de geliyor elime. Yoğunluk vardır. Burada konu açana kadar İncehesap'a ulaşsaydınız keşke.

Dün fatura kesildi hocam Şikayetvar'a yazdım beni aradılar yoğunluktan dolayı olduğunu söylediler.

Son aldığım sisteme 2 gün fatura kesilmedi aradım sordum. Arkadaş; yasir bey siparişinizde bulunan ekran kartı için stok bekleniyor sizi montaj ekibine aktaracağım dedi oradaki ardaşta evet parça bekleniyor ama 1 saat önce girişi yapılmış bizde gelsin direk faturanız kesilir dedi. Gerçekten de 2-3 saat sonra faturam kesildi aradım aciliyet var dedim ertesi gün sistem elime ulaşmıştı.

Hocam bizim kargo ne zaman teslim edilir bilirsiniz herhalde.

Son düzenleme:
Dün fatura kesildi hocam Şikayetvar'a yazdım beni aradılar yoğunluktan dolayı olduğunu söylediler.

Hocam bizim kargo ne zaman teslim edilir bilirsiniz herhalde.

Fatura kesildikten sonra yasal süre 3 ila 5 gün olması lazım. Genelde fatura kesildikten hemen sonra montaj aşamasına geçilip yoğunluk yoksa akşamına kargoya veriliyor ama yoğunluk varsa bir şey demek doğru olmaz. Ben her fatura kesintisi sonrası arayıp işlemleri hızlandırmaları için ricada bulundum kırmadılar hepsi yasal süresinden erken geldi. Arayıp aciliyet bildirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı