İncehesap üzerinden monitör alınır mı?

Shion

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar İncehesap'tan monitör alacağımda güvenilir mi? Bir de geç kargo gönderiyorlarmış, Max kaç hafta olur acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör kolay bir şey kargoya direk koyup yollarlar hazır sistemler biraz gec geliyor. Ortalama 1 hafta da gelir diye umuyorum.

İncehesap’tan 2 hafta önce aldım monitör. 1 hafta 10 günü bulabiliyor ulaşması, kargolar yoğun olduğundan gelip almaları uzun sürüyormuş, kendilerinden kaynaklanmıyormuş gecikmeler. Telefonla müşteri hizmetlerine ulaşmak da çok zor, 30-40 kişilik sıraya koyuyorlar. Eğer sabrederim derseniz alın. Bende de ölü piksel çıkmadı.

Arkadaşlar İncehesap'tan monitör alacağımda güvenilir mi? Bir de geç kargo gönderiyorlarmış, Max kaç hafta olur acaba?

İncehesap'tan hiç ürün almadım ama unlostv falan sponsor unlostv sponsorsa o kadar takipçisi var güvenilir ki sponsor olmuş dediğim gibi oradan hiç ürün almadım ama alınır bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı