3 Nesil önceki bir ekran kartı serisi hala normal fiyatta satılıyorsa nasıl sıfır olabilir hocam?Sıfır ürünler hocam miningli olduklarını sanmam
Hocam peki nasıl tespit edebilirimZannetmiyorum. Öyle bir durum tespit ederseniz iade edersiniz.
Sistem gelince yapacağınız testlerden, sistemin performansından, sistemin ısınmasından anlaşılır. Ancak @candy388r hocamın dediği gibi sıfır ürünler yani. Zannetmiyorum mining olduğunu.Hocam peki nasıl tespit edebilirim
Tam bilmiyorum ama:Hocam peki nasıl tespit edebilirim
Kaynak: Kripto kazmış ekran kartları pekte yaşamıyor. (Doğru düzgün bakım görmediyse.)Tam bilmiyorum ama:
Pis kokuyorsa
Isınma sorunu varsa
Crash atıyorsa
Mining yapılmış olabilir diye düşünüyorum.
İlk kasanın anlamı yok, RX 5500 ile RX 6500XT farksız.RX 5000 serisi almaktansa 16'ya bu sistemi veya 17'ye diğer sistemi tercih edin derim. Kesinlikle değer.
![]()
AMD 5500-GIGABYTE RX 6500 XT GAMING-A520M-K-16GB RAM-512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 5500-GIGABYTE RX 6500 XT GAMING-A520M-K-16GB RAM-512GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
4gb ekran kartımı kaldı hocamRX 5000 serisi almaktansa 16'ya bu sistemi veya 17'ye diğer sistemi tercih edin derim. Kesinlikle değer.
![]()
AMD 5500-GIGABYTE RX 6500 XT GAMING-A520M-K-16GB RAM-512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 5500-GIGABYTE RX 6500 XT GAMING-A520M-K-16GB RAM-512GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.