İncehesap'ın sattığı RX 5000 seri ekran kartları miningli mi?

RX 5000 serisi almaktansa 16'ya bu sistemi veya 17'ye diğer sistemi tercih edin derim. Kesinlikle değer.

İlk sistem değersiz 2. sistem güç kaynağı bomba ve iyi seçenek vermiyor. (Kötü anlamda. O PSU ne kadar dayancak ne sorun yaratacak bilmiyorsun.)

candy388r hocamın dediği gibi sıfır ürünler yani.
Tam tersini dedim ama olsun hocam.
"hala normal fiyatta satılıyorsa (Abartı bir fiyatı koyulmamış. Örnek:https://www.sinerji.gen.tr/msi-gefo...ntus-gp-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti-p-49135) nasıl sıfır olabilir hocam?"

İlk sistem değersiz 2. sistem güç kaynağı bomba ve iyi seçenek vermiyor. (Kötü anlamda. O PSU ne kadar dayancak ne sorun yaratacak bilmiyorsun.)
Aradaki arkadaşın dediği gibi en azından sharkoon ile güncellenirse iş görecektir.

1733417654887.png

Fakat ilk sistem hakkındaki yorumunuz saçma, RX 6500 XT'nin kötü yanı PCI-E 4 x4 olması. RX 5500 XT watt man sorunlarını da unutmayın. Verimlilik konusunda da elektrik tüketimi cabası. Ve tabiki RX 6500 XT daha yeni. RX 5500 XT sıfır cihaz içerisinde tercih edilmemeli diye düşünüyorum.

Ve ayrıca RX 5500 XT'nin yanlış bilmiyorsam bir 8GB bir de 4GB modeli var. Hangisi hakkında konuştuğumuzu bilemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı