İncehesap'taki RTX 4060 Ti sistem alınır mı?

Bütçe 60k ama monitörde dahil olduğu için 40-50 falan

O kadar kötü olmasının sebebi nedir?

Şunu alabilirsin, gerekli, özelleştirmeyi yaptım.
Kötü olmasının sebebi nedir;
4060 Ti sistemler 27-28k bandında satılıyor ve 42K bandında çok daha iyi ekran kartlı sistemler bulunabiliyor, örneği attım üstte.

Bütçe 60k ama monitörde dahil olduğu için 40-50 falan

O kadar kötü olmasının sebebi nedir?

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-cl30-pvv516g60c30-ddr5-fiyati,774247849.html 2x

Kalan parayla 2K monitör alırsın.

4060 Ti sistemler 27-28k bandında satılıyor ve 42K bandında çok daha iyi ekran kartlı sistemler bulunabiliyor, örneği attım üstte.

Yaptığınız özelleştirme gözükmüyor siz uygun bulduğunuz özellikleri buradan belirtirseniz sevinirim

Şu sistemde var ama arkadaşın topladığı 7900xt sistem daha iyi senin tercihin.

Yaptığınız özelleştirme gözükmüyor siz uygun bulduğunuz özellikleri buradan belirtirseniz sevinirim
Bütçen yetiyorsa arkadaşın attığı 7900xt sistem daha mantıklı onada bı göz at derim.

Şu sistemde var ama arkadaşın topladığı 7900XT sistem daha iyi senin tercihin.

Bütçen yetiyorsa arkadaşın attığı 7900XT sistem daha mantıklı ona da bir göz at derim.

Gerçekten teşekkür ederim hepinize ilk defa bir forum attım ve bu kadar ilgili olacağınızı beklemiyordum hepinize tekrardan teşekkür ederim

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-cl30-pvv516g60c30-ddr5-fiyati,774247849.html 2X

Kalan parayla 2K monitör alırsın.

Bu parçalar İncehesap'taki üründe bulunmuyor bunları ayrı ayrımı sipariş etmem gerek başka bir öneriniz var mı?

Gerçekten teşekkür ederim hepinize ilk defa bir forum attım ve bu kadar ilgili olacağınızı beklemiyordum hepinize tekrardan teşekkür ederim

Bu parçalar İncehesap'taki üründe bulunmuyor bunları ayrı ayrımı sipariş etmem gerek başka bir öneriniz var mı?
Evet ayrı ayrı alman gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı