Arel1
Hectopat
@Ahmet473456
Hazır sistemi hangi SSD ile özelleştirerek satın aldınız hocam?
Hazır sistemi hangi SSD ile özelleştirerek satın aldınız hocam?
@Ahmet473456
Hangi SSD ile güncellediniz hocam?
Kötü değil ama 400₺ daha verip şunu alsanız daha iyi olurdu:Bu SSD ile hocam![]()
Kingston NV2 1TB NVMe PCIE 4.0 Okuma 3500MB-Yazma 2100MB M.2 SSD (SNV2S/1000G)
Gen 4×4 NVMe PCIe Performansı Dizüstü bilgisayarlar ve küçük form faktörlü PC’ler için idealdir 1TB kapasite Kingston NV2 PCIe 4.0 NVMe SSD, Gen 4×4 NVMe denetleyiciden güç alan önemli bir yeni nesil…www.gaming.gen.tr
Hocam doğru da son kuruşuma kadar verdim ay sonunu çıkartamazdım peşin aldım.O SSD iş görür değil mi?Kötü değil ama 400₺ daha verip şunu alsanız daha iyi olurdu:
Mesajımda belirtmiştim ama benzedikleri için fark edemediniz demek ki.![]()
Kingston NV3 1TB NVMe PCIe 4.0 Okuma 6000MB – Yazma 4000MB M.2 SSD (SNV3S/1000G)
Daha düşük güç tüketimi ve daha az ısı sunarak sisteminizin performansını değerden ödün vermeden optimize eder. Günlük kullanım, oyun ve sistem yükseltmeleri için ideal, uygun fiyatlı bir depolama…www.gaming.gen.tr
Müşteri hizmetleri ile görüşün, sistem kargoya verilmediyse farkını verip yukarıda ki model ile değişin. 400₺ fark ile 2500mb okuma ve 2000mb yazmaya değer bence. Siz bilirsiniz yine de. Hayırlı olsun yeni sisteminiz, güle güle kullanın.
Bu arada, sistemde ki ekran kartı ve hava soğutucusu yolda hasar görmemesi için kutusunda gelecek bilginiz olsun. Çok basit zaten montajı.
Hayır yanlış anlamayın beni. Seçtiğiniz SSD gayet güzel, böyle bir alternatif daha olduğu için onun alınması daha avantajlı olur dedim.Hocam doğru da son kuruşuma kadar verdim ay sonunu çıkartamazdım peşin aldım.O SSD iş görür değil mi?
Tekrardan sağolun hocam sistem geldiği zaman buradan size yazacağım monitörüm deHayır yanlış anlamayın beni. Seçtiğiniz SSD gayet güzel, böyle bir alternatif daha olduğu için onun alınması daha avantajlı olur dedim.
Hayır yanlış anlamayın beni. Seçtiğiniz SSD gayet güzel, böyle bir alternatif daha olduğu için onun alınması daha avantajlı olur dedim.
@Ahmet473456
Bu hazır sistemi kullanmaya başlamadan önce BIOS üzerinden gerekli ayarları yapmanız gerekli. Eğer yapmayı bilmiyorsanız, yukarıdaki videoya bakarak yapabilirsiniz.
Daha sonrasında ekran kartınızın modelini Google'a aratıp, AMD'nin resmi sitesinde en son yayınlanan ekran kartı sürücüsünü sürücüsünü indirmeyi kesinlikle unutmayın.
Ekran kartını takarken kasanın sol tarafında ki vidalarla ile kartı destekleyerek düz kalmasını sağlayabildiniz değil mi, yamukluk yoktur?
Ondan ayrı, hava soğutucusunu takmadan önce altında ki jelatini söktünüzmü ve soğutucuyu oynattığınızda yuvasında boşluk hissedebiliyor musunuz yani denemeyin ama anakartı tek başına kaldırabilir mi?
Bir de oyun içinde ki sıcaklık değerlerinizi paylaşır mısınız?
Sistem parçalarının çalışmasında bir anormallik var mı diye kontrol edelim.
Son olarak, hava soğutucusu ne tarafa doğru üflüyor?
Hava akışı yukarıdaki oklar yönünde olmalı bilginiz olsun.
Ne tarafa üflediğinden emin değilseniz fanın önünde şu şekilde küçük plastik parçalar var.
O parçaların olduğu kısım, fanın üflediği kısımdır. Buna bakarak havanın içeriyemi yoksa dışarıyamı üflediğini öğrenebilirsiniz.
@Ahmet473456
Bu hazır sistemi kullanmaya başlamadan önce BIOS üzerinden gerekli ayarları yapmanız gerekli. Eğer yapmayı bilmiyorsanız, yukarıdaki videoya bakarak yapabilirsiniz.
Daha sonrasında ekran kartınızın modelini Google'a aratıp, AMD'nin resmi sitesinde en son yayınlanan ekran kartı sürücüsünü sürücüsünü indirmeyi kesinlikle unutmayın.
Ekran kartını takarken kasanın sol tarafında ki vidalarla ile kartı destekleyerek düz kalmasını sağlayabildiniz değil mi, yamukluk yoktur?
Ondan ayrı, hava soğutucusunu takmadan önce altında ki jelatini söktünüzmü ve soğutucuyu oynattığınızda yuvasında boşluk hissedebiliyor musunuz yani denemeyin ama anakartı tek başına kaldırabilir mi?
Bir de oyun içinde ki sıcaklık değerlerinizi paylaşır mısınız?
Sistem parçalarının çalışmasında bir anormallik var mı diye kontrol edelim.
Son olarak, hava soğutucusu ne tarafa doğru üflüyor?
Hava akışı yukarıdaki oklar yönünde olmalı bilginiz olsun.
Ne tarafa üflediğinden emin değilseniz fanın önünde şu şekilde küçük plastik parçalar var.
O parçaların olduğu kısım, fanın üflediği kısımdır. Buna bakarak havanın içeriyemi yoksa dışarıyamı üflediğini öğrenebilirsiniz.
Sitede bir sorum var galiba bende resim yükleyemiyorum.Hocam BIOS ayarlarını dediğiniz gibi yaptım. Ekran kartında AMD'nin resmi sitesine gidip "otomatik algıla ve yükle" seçeneğini indirdim yine de en son sürüm olan 24.10.1 de indiriyorum ve güncelleştireceğim son olarak da kasa içi şu şekildedir:
Hocam BIOS ayarlarını dediğiniz gibi yaptım. AMD'nin resmi sitesinden de "otomatik algıla ve yükle" seçeneğini indirdim. Yine de en son sürüm olan 24.10.1 indiriyorum. Egzoz fanı içeriden dışarıya, 3 fan dışarıdan içeriye, kule tipi soğutucu ise 3 fanın tarafına bakmaktadır. Görseli PDF, JPG olarak deniyorum ama atamadım.
Sitede bir sorum var galiba bende resim yükleyemiyorum.
Sürücüyü keşke otomatik değil de manuel indirseydiniz daha güvenli olurdu da neyse daha.
Hava akışı yukarıdaki resimde eklediğim gibi olması gerekli. Hava akılı yönünü ok yönüyle gösteren bir resim eklemiştim. Havanın ne tarafa üflediğini bilmiyorsanız onun içinde bir resim ekledim. Eğer dediğiniz gibi bir hava akışı varsa bu şekilde kasanın içerisi normalden daha sıcak olacaktır. Fanların yönünü değiştirmeniz gerekli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.