İncehesap'tan 37.000 TL'ye hazır sistem önerisi

Bütçe
37000

MrHuston

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
I3 1005g1 INTEL UHD GRAPHICS SAMSUNG 3200Mhz 4 Gb Ram
Son düzenleyen: Moderatör:
32 bin TL civarına bu var.

Son olarak AMD ekran kartlarından herhangi bir bir problem yaşar mıyım? NVIDIA RTX olarak daha iyi değil mi? Bu fiyata NVIDIA'nın hangi kartlı hazır sistemini alabilirim?

Son olarak AMD ekran kartlarından herhangi bir bir problem yaşar mıyım? NVIDIA RTX olarak daha iyi değil mi? Bu fiyata NVIDIA'nın hangi kartlı hazır sistemini alabilirim?

Herhangi bir sorun yaşamazsınız. DDR5 olarak 4060 Ti DDR4 olarak 4070 bulunur. Ama tavsiyem bu bütçede bu sistem olur yeni seriler iyi ve stabil.

Herhangi bir sorun yaşamazsınız. DDR5 olarak 4060 Ti DDR4 olarak 4070 bulunur. Ama tavsiyem bu bütçede bu sistem olur yeni seriler iyi ve stabil.

Bildiğiniz üzere Ray Tracing teknolojisi gelişti ve cidden çok güzel bir özellik. NVIDIA AMD kartlara göre bu teknolojide daha performanslı diye biliyorum. Bu durumda öneriniz nedir?

Yaşamazsınız hocam eskide kaldı onlar düzeltiliyor gittikçe.

Ray Tracing konusunda bir endişem var. Ray Tracing teknolojisini de kullanmak istiyorum. Bu konuda NVIDIA kartlar AMD kartlara göre daha performanslı diye biliyorum. Bundan biraz endişeliyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı