İncehesap'tan 37.000 TL'ye hazır sistem önerisi

Bütçe
37000
Bildiğiniz üzere Ray Tracing teknolojisi gelişti ve cidden çok güzel bir özellik. NVIDIA AMD kartlara göre bu teknolojide daha performanslı diye biliyorum. Bu durumda öneriniz nedir?

Evet daha performanslı ama bu bütçede 4060 Ti almak yerine 7700XT almak çok daha performanslı. 4070 alırsınız en iyi şekilde ama DDR4 olur.

Bütçe 30 k :)

Evet daha performanslı ama bu bütçede 4060 Ti almak yerine 7700XT almak çok daha performanslı. 4070 alırsınız en iyi şekilde ama DDR4 olur.

Bütçe 30 k :)

Attığınız 2 sistemde de AMD Ryzen 5 7500 var. Bu işlemci stok fanla sorun yaratır mı? Ek olarak sıvı soğutma almam gerekir mi?

Sıvı soğutmaya gerek yok. Bu ürün her türlü soğutur.

Son olarak 23000TL 24000TL arası nasıl bir kasa öneririsiniz. Bütçem tam belli değil o yüzden alınabilecek tüm sistemleri bilmek istiyorum.

Son olarak 23000TL 24000TL arası nasıl bir kasa öneririsiniz. Bütçem tam belli değil o yüzden alınabilecek tüm sistemleri bilmek istiyorum.

PSU değişip alınabilir.

PSU değişip alınabilir.

PSU değişip alınabilir.

Son olarak 4000 TL 5000 TL'ye alınabilecek güzel bir monitör de önerebilir misin?

Birkaç sorum var. Monitörün sRGB değeri % kaçtır? Monitör hem 180 Hz hem 165 Hz yazıyor hangisi doğru? Aynı zamanda monitör kaç bit? Yani renk derinliği nedir?

Buradan bakabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı