Ş Şevket Eren Centipat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 4 18 Aralık 2020 #1 İncehesap'tan bilgisayar aldım her şey monte edilmişti zaten ekran kartını taktım çalıştırdım. Görüntü geliyor ama mavi ekran veriyor ve gelişmiş seçeneklerden Windows'a devam et deyince açılmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2020
İncehesap'tan bilgisayar aldım her şey monte edilmişti zaten ekran kartını taktım çalıştırdım. Görüntü geliyor ama mavi ekran veriyor ve gelişmiş seçeneklerden Windows'a devam et deyince açılmıyor.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 18 Aralık 2020 #2 Windows10 açılıyor mu? Eğer açılmıyorsa güvenli mod açmayı deneyin. Windows 10 Güvenli Modda Başlatma | Serhat AKINCI - IT Blog Eğer açılıyorsa minidump dosyalarını paylaş. Minidump Dosyalarını Paylaşın | Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
Windows10 açılıyor mu? Eğer açılmıyorsa güvenli mod açmayı deneyin. Windows 10 Güvenli Modda Başlatma | Serhat AKINCI - IT Blog Eğer açılıyorsa minidump dosyalarını paylaş. Minidump Dosyalarını Paylaşın | Technopat Sosyal
KS KS Ş Şevket Eren Centipat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 4 18 Aralık 2020 #3 283156 dedi: Windows10 açılıyor mu? Eğer açılmıyorsa güvenli mod açmayı deneyin. Windows 10 Güvenli Modda Başlatma | Serhat AKINCI - IT Blog Eğer açılıyorsa minidump dosyalarını paylaş. Minidump Dosyalarını Paylaşın | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Windows logosu görünmüyor sadece gigabyte logosu gözüküyor mavi ekran veriyor acaba Windows kurulu olmayabilir mi? Artı 0 Eksi
283156 dedi: Windows10 açılıyor mu? Eğer açılmıyorsa güvenli mod açmayı deneyin. Windows 10 Güvenli Modda Başlatma | Serhat AKINCI - IT Blog Eğer açılıyorsa minidump dosyalarını paylaş. Minidump Dosyalarını Paylaşın | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Windows logosu görünmüyor sadece gigabyte logosu gözüküyor mavi ekran veriyor acaba Windows kurulu olmayabilir mi?
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 18 Aralık 2020 #4 Windows'a devam et diyorsa tahminimce kuruludur. Mavi ekran verince hata kodu falan veriyor mu? Yoksa full mavi ekran mı veriyor? Artı 0 Eksi
Windows'a devam et diyorsa tahminimce kuruludur. Mavi ekran verince hata kodu falan veriyor mu? Yoksa full mavi ekran mı veriyor?