Çözüldü İncehesap'tan alınan sistem Ethernet'le 8 mb/s internet 1 mb/s indirme yapıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hüseyin25

Attopat
Daha fazla  
İncehesap'tan kasa aldım sürücüleri yükledim modeme Ethernet'le bağladım. Normalde 8mb/slerde gezen internetim oyun indirirken 1'lerde takılı kalıyor.

Çözüm
Sorunu çözdüm yardım için teşekkür ederim bilgisayarı daha yeni açtığımda arka planda Windows güncellemeleri varmış rahatsızlık verdiysem özür dilerim.

Dosya Ekleri

• IMG_1207.jpeg
    IMG_1207.jpeg
    164,8 KB · Görüntüleme: 50

Dosya Ekleri

• IMG_1212.jpeg
    IMG_1212.jpeg
    159,3 KB · Görüntüleme: 27
6 mb/s civarında bir hız almanız gerekiyor. Riot Client'i bazen bozuk çalışabiliyor, Steam üzerinden denemek için bir şey indirmeyi dener misiniz?
Genel olarak tüm bilgisayar yavaş google açmayı denediğimde bile yavaş açılıyor aynı yerde laptop ile

Dosya Ekleri

• IMG_1214.jpeg
    IMG_1214.jpeg
    102,2 KB · Görüntüleme: 25
Genel olarak tüm bilgisayar yavaş google açmayı denediğimde bile yavaş açılıyor aynı yerde laptop ile
Riot Client indirme yaparken interneti kullanamıyorsunuz, ben de yaşamıştım bunu. İndirmeyi duraklatıp internette gezmeyi denerseniz sorunsuz gezebildiğinizi göreceksiniz.

İndirme hızınız da normal gözüküyor bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı