İncehesap'tan hazır sistem alınır mı?

Furken2

Zeptopat
Daha fazla  
Öncelik ile saygılar ve sevgilerimi iletiyorum. Maalesef hazır sistem almanızı önermiyorum eğer yanınızda bilgili bir birey var ise ona danışıp beraber sistem "toplamanızı" öneriyorum.

Hazır sistemlerin çoğunda sistemsel sıkıntılar ve daha fazla sıkıntı olabiliyor yine de kararı size bırakıyorum iyi günler dilerim hoşça kalın.

Mümkünse bu daha iyi ama attığın sistem de fiyatına göre kötü değil. Ayrıca ben incehesap'tan hazır sistem değil ama soğutucu almıştım. Teslimat biraz uzun sürdü ama ürün sıkıntısız elime ulaştı.

Haqqus daha iyi.

Farkındayım işlemci bi tık düşük 1 nesil geri.

rx 6600 daha güçlü.

Fiyat farkını siz ödüyorsunuz sanırım. Denk kartlar bunlar ayrıca, birbirlerini yer yer geçiyorlar. A750'nin güç tüketim/performans oranı biraz daha vasat sadece.

Haqqus daha iyi.

Farkındayım işlemci bi tık düşük 1 nesil geri.

rx 6600 daha güçlü.
Intel Arc A750 daha güçlü. Ayrıca işlemcisi de attıgın sistemden iyi. Sanırım A750’de driver sorunu vardı, çözüldüyse attığı sistemi alması daha mantıklı.

Fiyat farkını siz ödüyorsunuz sanırım. Denk kartlar bunlar ayrıca, birbirlerini yer yer geçiyorlar. A750'nin güç tüketim/performans oranı biraz daha vasat sadece.
Evet aynı.

Intel Arc A750 daha güçlü. Ayrıca işlemcisi de attıgın sistemden iyi. Sanırım A750’de driver sorunu vardı, çözüldüyse attığı sistemi alması daha mantıklı.
Bende ondan o sistemi attım 750 daha mantıklı driver sorun olmazsa.

Sürücü problemleri şimdilik yok denecek gibi. Eski oyunlarda performansı falan berbattı, düzeltilmesinin üzerinden bayağı geçti diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı