İncehesap'tan hazır sistem alınır mı?

Merhaba, İncehesap'tan bilgisayar topladım fikirleriniz nedir, neyi çıkarıp neyi ekleyeyim mesela daha iyi verim için?

Not: Bilgisayar bilgim yok desem yalan olmaz. 😀

Link: Sepet - incehesap.com

Linkte bir şey gözükmüyor

Merhaba, İncehesap'tan bilgisayar topladım fikirleriniz nedir, neyi çıkarıp neyi ekleyeyim mesela daha iyi verim için?

Not: Bilgisayar bilgim yok desem yalan olmaz. 😀

Link: Sepet - incehesap.com

Gaming Gen TR de iyi

27.5k var ise pc hocası 9'a bakabilirsin. Cw sorunu yaşayanlar olmuş fakat önerenler de çok.
cuma günü pc hocası 7700xt çıkaracak %99 , yorumlara öyle yazdı.
27-30k arası gelecektir. Bekleyebilirsin de

Hocam 4060 sistem için 27.5k pahalı.

Hocam 4060 Ti için daha uygun fiyat nedir daha doğrusu nereden bulabilirim, mesela.

27.5k var ise PC hocası 9'a bakabilirsin. Cw sorunu yaşayanlar olmuş fakat önerenler de çok.
Cuma günü PC hocası 7700XT çıkaracak %99, yorumlara öyle yazdı.
27-30k arası gelecektir. Bekleyebilirsin de.

Hocam, PC hocası 9 dediğin Gaming Gen'de 33K ya olan mı? AMD ekran kartı istemiyorum aslında, bildiğim kadarıyla NVIDIA ekran kartı'nın IOS'u yani stabilite ve uzun ömürlülük VS. bende sürekli yükseltme gerektirmeyen bir sistem olsun diyorum, uzun Vade'de kullanmak istiyorum, yalnız Merak'ım şu yönde aldığım parçalar birbiri ile ne kadar uyumlu, verimli, yani gereksiz fazladan para vermek istemez insan 😄

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241226_002242_Chrome.jpg
    Screenshot_20241226_002242_Chrome.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20241226_002234_Chrome.jpg
    Screenshot_20241226_002234_Chrome.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20241226_002206_Chrome.jpg
    Screenshot_20241226_002206_Chrome.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Hocam 4060 Ti için daha uygun fiyat nedir daha doğrusu nereden bulabilirim, mesela.

Hocam, PC hocası 9 dediğin Gaming Gen'de 33K ya olan mı? AMD ekran kartı istemiyorum aslında, bildiğim kadarıyla NVIDIA ekran kartı'nın IOS'u yani stabilite ve uzun ömürlülük VS. bende sürekli yükseltme gerektirmeyen bir sistem olsun diyorum, uzun Vade'de kullanmak istiyorum, yalnız Merak'ım şu yönde aldığım parçalar birbiri ile ne kadar uyumlu, verimli, yani gereksiz fazladan para vermek istemez insan 😄

29.700 falandı 33.500 oldu dün...
Bu konu hakkında yorum yapamayacağım artık... Ben de NVIDIA istiyorum ama 4070s sistemler 45-50k olmuş 1-2 ay önceki fiyatlara baksan oturur ağlarsın

29.700 falandı 33.500 oldu dün...
Bu konu hakkında yorum yapamayacağım artık... Ben de NVIDIA istiyorum ama 4070s sistemler 45-50k olmuş 1-2 ay önceki fiyatlara baksan oturur ağlarsın.

Maalesef öyle, Ben'de Ocak'tan önce alayım fiyat yükselmeden diyorum, beklemek zarar, cuma günü PC hocası'nın çıkarıcağı bekleyecem artık, olmazsa, bu sistemi alacağım☹

Ben de sistem toplayacağım yakın bir zamanda ve sistemimde AMD olan hiçbir şey istemiyorum gerekirse daha fazla para vereceğim fakat AMD ne işlemci ne ekran kartı almayacağım Intel NVIDIA'dan şaşmamak gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı