Anneme laf anlatamıyom ki.@Muzlusüt TC kimlik numaranı girmende bir sakınca yok. Eğer bundan çekiniyorsan çekinme.
Anneme laf anlatamıyom ki.
Ad soyad filan annemin Bilgilerini yazsam tc kimlik no yu 11111111111 yazsam olur mu.
Hayır dediğin şekilde olmaz. O istenilen TC kimlik no ile fatura kesilecek, eğer ürünün başına bir sorun gelirse sen o fatura ile servise vereceksin, hasarlı gelirse o fatura ile iade edeceksin. Karşı tarafta böyle bir fatura kesemez.Anneme laf anlatamıyom ki.
Ad soyad filan annemin Bilgilerini yazsam tc kimlik no yu 11111111111 yazsam olur mu.
Ben kendi tc no mu veririm fakat annem kendi tc no sunu vermiyor. Kredi kartı bilgileri hariç kendi bilgilerimi girerim o zaman.TC Kimlik sistemi doğrulama ile çalışıyor yani sallasanda kabul etmez.Alt tarafı tc ni verceksin adamlar senden evini istemiyor ya.
Rx5700 bulursam almayı düşünüyorum. Vatanda satılan rx5700 fiyatına incehesapta rx5700xt var. Diğer yerlerinde vatandan farkı yok zaten.Dostum madem bu kadar ısrarcı annen gidip mağazadan al. Alacağın kart ne?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.