İncehesap'tan kendi üzerimden alışveriş yapabilir miyim?

Muzlusüt

Kilopat
18 yaşında küçüğüm İncehesap'tan ekran kartı almak istiyorum. TC kimlik no ad soyad falan kendi bilgilerimi girip annemin kredi kartı bilgilerini girsem sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sorun olmaz o bilgiler sadece ödeme ekranında dolandırıcılığı önlemek amaçlı koyulmuştur.Kargo da seni sorarlar evde yoksan annen teslim alabilir.Zaten büyük ihtimal 3D Secure vardır.

Anneme laf anlatamıyom ki.
Ad soyad filan annemin Bilgilerini yazsam tc kimlik no yu 11111111111 yazsam olur mu.
Hayır dediğin şekilde olmaz. O istenilen TC kimlik no ile fatura kesilecek, eğer ürünün başına bir sorun gelirse sen o fatura ile servise vereceksin, hasarlı gelirse o fatura ile iade edeceksin. Karşı tarafta böyle bir fatura kesemez.

TC Kimlik sistemi doğrulama ile çalışıyor yani sallasanda kabul etmez.Alt tarafı tc ni verceksin adamlar senden evini istemiyor ya.
Ben kendi tc no mu veririm fakat annem kendi tc no sunu vermiyor. Kredi kartı bilgileri hariç kendi bilgilerimi girerim o zaman.
Yardım eden herkese teşekkür ederim.
Cuma günüde gaming gecesinde rx5700 veya daha düşük bir kart bulabilirsem alıcam.
Dostum madem bu kadar ısrarcı annen gidip mağazadan al. Alacağın kart ne?
Rx5700 bulursam almayı düşünüyorum. Vatanda satılan rx5700 fiyatına incehesapta rx5700xt var. Diğer yerlerinde vatandan farkı yok zaten.
Hepinize çok teşekkür ederim. 1 Hafta önceki indirimde üzülmüştüm ama şimdiki indirimde 2200tl ye rx5700 kaptım.

Dosya Ekleri

• TextOnPhoto_1581701316132.png
    TextOnPhoto_1581701316132.png
    48,4 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı