İncehesap'tan PNY 3080 Ti alınır mı?

Bütçe
15000
Hocam ben de 3070 Ti satın aldım İncehesap'tan PNY marka yine. Şimdi sorum şu sitede iki tane 3070 Ti var ve birinde bulk siyah kutu yazıyor diğeri normal aynı şekilde. Bu bulk yazan 500TL daha ucuz ama ben Gaming gecesiyle 4000TL daha ucuza aldım. Bu ikisi arasındaki fark nedir bilen var mı benim aldığımda lhr yoktur değil mi?

Benim aldığım kart: 3070Ti Bulk

Sitedeki diğer kart: 3070Ti

Dostum gelince performans ve sıcaklık değerlerini paylaşır mısın?
Bende Gaming gecesinden 6700XT almıştım ama Rust'ta çok düşük FPS veriyordu, iadede şu an o yüzden Gaming gecesinden biraz kuşkuluyum.

Dostum gelince performans ve sıcaklık değerlerini paylaşır mısın?
Bende Gaming gecesinden 6700XT almıştım ama Rust'ta çok düşük FPS veriyordu, iadede şu an o yüzden Gaming gecesinden biraz kuşkuluyum.
Hocam merhaba kart geldi. Performans ve sıcaklık olarak bir sorun yaşamadım. Birkaç oyunda test ettim. Normalde gaming gecesinde ürünler 2-3 haftaya elime ulaşıyordu ama bir sonraki gün kargoya verdiler pazartesi günü de ürün elime ulaştı. Sıkıntısız çalışıyor. Ha 3070'den yükselttim ben değer mi ekstra para vermeye değmez. Ben 3070'imi 11binden sattım 9bine bu kartı aldım o yüzden kesinlikle çok iyi oldu benim için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı