Tam 5 6 bilemedim 7 yıldır çöplükte geçiniyorum (R7 240) yaz tatilinde çalışıp bunu almayı planlıyorum ve bunun fiyatının üstüne çıkamam. Bu sistemi önerir misiniz veya başka önerdiğiniz sistem varsa yazar misiniz? Teşekkürler iyi geceler.
2.el almam fenerin şampiyon olmasıyla eş değer olabilir yani imkansız denilecek kadar zor 7 senelik ekran kartı hala guncelleme alıyor ama. Bu fıyata sıfır ne önerirsiniz?
Güncelleme alıyor olması bir şeyi değiştirmez. Ekran kartına özel bir güncelleştirme gelmediği sürece toplu verilen güncelleştirmelerin bir artısı veya eksisi yok. Benim ekran kartım da 10 senelik ama hala güncellemeyi buna da veriyorlar bir özellik vs. olmasa bile.
Sıfır almak baya kazık oluyor gördüğünüz gibi ama başka çare yoksa siz bilirsiniz.
Güncelleme alıyor olması bir şeyi değiştirmez. Ekran kartına özel bir güncelleştirme gelmediği sürece toplu verilen güncelleştirmelerin bir artısı veya eksisi yok. Benim ekran kartım da 10 senelik ama hala güncellemeyi buna da veriyorlar bir özellik vs. olmasa bile.
Sıfır almak bayağı kazık oluyor gördüğünüz gibi ama başka çare yoksa siz bilirsiniz.