İncehesap'tan sistem toplamak güvenilir midir?

MİRO362

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler dilerim. İncehesap'tan bir masaüstü sistem almak istiyorum. Parçaları kendim seçtim ve bence gayet iyiler. RTX 5060 Ti 16 GB, AMD R7 7800x3D, 32 GB RAM, ASUS B650M-E anakart, 2TB SSD...
Amacım oyunlarda yüksek performans almak ama YouTuber olma isteğim var. En azından kendi çapımda videolar çekmek istiyorum. Bunun için böyle bir sistem toplamam istiyorum. Size birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.

1-sistem bana kırık çıkık gelir mi? Geldiğinde çalışmaz durumda olur mu? İncehesap güvenilir mi? Çoğu yerde İncehesap'ın 2 haftada yolladığını duydum bu uzun bir süre ama benim için asıl önemli olan kazasız belasız gelmesi.
2-PC geldiğinde Windows'un deneme sürümü ile geliyormuş. Sanırım 1 ay filan deneme sürümü oluyor sonra bitiyor. Orijinal Windows lisans keyleri biraz pahalı, 5-6 bin lira arasında gidip geliyor. Ona vereceğim parayı daha iyi bir monitör almak için kullanmak istiyorum. İnternetten baktığımda SağlamLisans adlı sitede 300-400 TL'ye Windows 11 key var. Bunlar güvenilir mi?

Bir de aklımı çelen birbaşka şey ise Pardus. Yerli ürünlere biraz merakım var ve Pardus'u da denemek istiyorum. Zaten tamamen ücretsizmiş. Şu an güncel sürümü Pardus 23.4 ve kendi sitelerinde bu sürümün 2027'nin sonuna kadar destek alacağı yazıyor. Zaten ileride yeni sürümde çıkar 23.5 veya 25, ücretsiz olduğu için direk ona geçilir bunda sıkıntı yok. Ama merak ettiğim uygulama indirirken(özelliklede Steam, Epic ve itch IO oyunları)sıkıntı çıkar mı? Windows almadığıma pişman olur muyum? İşimi görür mü? YouTube, yayıncılık, ders vb. için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı