İncehesap'tan sistem toplanır mı?

rocky34

Zeptopat
Daha fazla  
PC toplamayı düşünüyorum fakat siteye çok sıcak bakmıyorum. Daha önce buradan sistem toplamış olan varsa yardımcı olabilir misiniz?
Teknik destek nasıl? Kargo iyi mi?

Ben 3 tane kasa ve ekipman aldım oldukça güvenilir, teknik destek çok bir bilgim yok çünkü ihtiyaç duymadım her ürün sorunsuz geldi, kargolama vesaire çok başarılı. Kargo'da aldığım her üründe 6-7 gün içerisinde geldi İstanbul'da yaşıyorum.

Kargo iyi, teknik destekten hiç memnun kalmadım. Sistemi SSD bozuk olduğu için yolladım. 1 ay sonra anca geri geldi, oda telefonda müşteri hizmetleri ile kavga ettikten sonra.
yapma be, işte o 1 ay falan süreçleri korkutuyodu beni bildiğim iyi oldu
önerdiğiniz başka bi site var mı

Bu tür siteler ne tamamen güvenilir ne de tamaman güvensizdir. Ne çıkarsa bahtıma deyip alacaksınız. Tamamen güvenilir olsun diyorsanız Amazon üzerinden "satıcısı Amazon olan" ürünleri alın, ya da Vatan'dan alırsınız ama pahalı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tür siteler ne tamamen güvenilir ne de tamaman güvensizdir. Ne çıkarsa bahtıma deyip alacaksınız. Tamamen güvenilir olsun diyorsanız Amazon üzerinden "satıcısı Amazon olan" ürünleri alın, ya da Vatan'dan alırsınız ama pahalı olur.
kanka amazondan alsam sistemde sıkıntı çıksa allah bilir ne zaman geri gelir
dediğin gibi vatanda çok pahalı

Ben şu an kullandığım bilgisayarı oradan aldım. Masaüstü bir bilgisayar. Çok güzel paketlenmişti köpükler ile karton kutuya gelecek olan herhangi bir darbeyi kasadan, monitörden koruyacak şekilde yerleştirilmişti. Sadece uzun sürüyor gelmesi. Maksimum 2 hafta demişlerdi bana 3-3.5 haftada gelmişti.

Teknik destek konusuna gelince ise parçaların servisleriyle ilgilenmiyorlar. Kendi merkezlerine götürmen lazım. Örnek olarak Gigabyte bir marka parçan varsa İncehesap yerine Gigabyte'ın servisine götürmen gerekiyor. Ama bilgisayar sana ulaşana kadar bayağı ilgililerdi benim zamanımda. Sorduğum sorulara o günün içerisinde mutlaka dönmüş oluyorlardı. Telefonla aradığımda ise açmamazlık yapmamışlardı.

(Bilgisayarımı alalı bir buçuk sene oldu)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı