- Makaleler
- 1
Merhaba, yaklaşık 6 aydır kullandığım Arctis Pro + GameDAC'ı inceliyorum;
Lütfen sonuna kadar okuyun!
Steelseries'e bir ön yargım vardı, mouse'larında sorun çıkıyordu, Türkiye'de destek hattı yoktu vs. Ancak, uzun bir araştırmadan sonra Arctis Pro'yu aldım.
İncelemeyi tarafsız olarak yaptım, italik karakterle yazılmış bölümleri sitesinden aldım.
Olumlu yönleri;
Gelelim olumsuz yönlerine;
Lütfen sonuna kadar okuyun!
Steelseries'e bir ön yargım vardı, mouse'larında sorun çıkıyordu, Türkiye'de destek hattı yoktu vs. Ancak, uzun bir araştırmadan sonra Arctis Pro'yu aldım.
İncelemeyi tarafsız olarak yaptım, italik karakterle yazılmış bölümleri sitesinden aldım.
Olumlu yönleri;
- Hi-RES desteği bulunması
- GameDAC adı verilen DAC'ının bulunması. ''Arctis Pro + GameDAC’in kalbinde, efsanevi ESS Sabre 9018 Reference DAC, 121 dB dinamik erim ve -115 dB THD+N ile eşsiz ses kalitesi sunuyor. Bu özellik, bas sesini daha sıkı, ayrı ses efektlerini daha belirgin hale getirerek konumsal işaretleri kesinleştirir.''
- 7.1 desteğinin bulunması, DTX Headphone:X v2.0
- Çift yönlü, Discord destekli ve çok başarılı bir mikrofonunun bulunması, ClearCast.
- 96 kHZ, 24-bit desteğinin bulunması; ''GameDAC'ın doğal 96 kHZ, 24-bit desteğiyle yüksek çözünürlüklü oyun seslerine şimdiden hazırlık yapın.'',
- GameDAC'ın CS:GO ve benzeri oyunlarda mermi bilgisi, kill sayısı vs. değerleri göstermesi.
- RGB'sinin bulunması.
- Gayet dayanıklı ve kaliteli malzemelerden yapılmış olması.
- Dışarıdan hiç ses geçirmemesi.
Gelelim olumsuz yönlerine;
- Fiyatı (1.999.00 TL) K :https://www.itopya.com/steelseries-arctis-pro-gamedac-siyah-oyuncu-kulakligi/
- GameDAC ekranının beyaz, pixel bir ekrandan yapılmış olması (OLED)
- Türkiye'de destek hattının bulunmaması.
- Sadece Hi-RES modunda 96 kHZ, 24-bit kullanılabilmesi (7.1 desteklenmiyor.)