[İnceleme] GTX 980 Ti ile GTA V FPS Değerleri

Arkadaşlar konu daha önce açıldı mı bilmiyorum, açıldı ise eğer moderetör arkadaşlar kusura bakmasınlar.

Yeni bilgisayarıma bu hafta kavuştum ve ilk denememi GTA V ile yaptım. Hangi video programı ile güzel bir inceleme yapacağımı bilmediğim için sadece yazı ile size destek verebileceğim. Belki bu konuda kendimi geliştirebilirsem(öğrenebilirsem) daha detaylı, daha fazla oyunda videolu olarak incelemeler yapabilirim.

Her neyse konuyu fazla uzatmadan değerlere geçelim isterseniz; 1444p çözünürlükte, maximum ayarlarda yapılıyor testimiz.

* İlk gözüme çarpan sıcaklık değeri oldu.. Kart 80-83 dereceyi geçmedi hiç. Bazen daha bile altındaydı.
* Aldığım FPS değerleri +90-100'dü. Bazı sahnelerde 130-150 FPS arası dalgalanarak değişiklik gösterdi.

NOT: CPU kullanımı %59-64 arasındaydı.. GPU kullanımına malesef dikkat etmedim.. Keşke ss alsaydım :eek:

Bu testten sonra 1080p'yi test etmeye gerek yok duymadım. Zaten onu da çıtır çıtır yer sanırım.

iyi sosyaller.

980ti benimde sabahları işe giderken Amazondan bakıp bakıp nasıl alıcaz ulan bunu dediğim kart :D Güle güle kullanın bende sayısal vb. tarzı beklemediğim bi para gelirse (ki hiç bi zaman gelmez) bu yaz sonunda Abd deki arkadaşıma aldırmak istediğim kart. Uzun süre bol FPS ile kullanırsınız inşallah.

980ti benimde sabahları işe giderken Amazondan bakıp bakıp nasıl alıcaz ulan bunu dediğim kart :D Güle güle kullanın bende sayısal vb. tarzı beklemediğim bi para gelirse (ki hiç bi zaman gelmez) bu yaz sonunda Abd deki arkadaşıma aldırmak istediğim kart. Uzun süre bol FPS ile kullanırsınız inşallah.

Teşekkürler bence almalısınız tavsiye ederim kesinlikle güzel bir kart.

Sisteminizin diğer özelliklerini belirtir misiniz? Merak ettim açıkçası. :) Hayırlı olsun.

Hocam teşekkürler öncelikle ve imzada yazıyor sistem :)

Hocam GTA V incelemenizi izledim. MSAA ayarını kapalı tutmuşsunuz, şunu söylebilirim ki o ayar kapalı her ekran kartı çok yüksek FPS veriyor. Elinizde bir canavar varken sonuna kadar herşeyi açıp öyle test etseydiniz keşke. Neyse elinize sağlık, hayırlı olsun. :)

Hocam GTA V incelemenizi izledim. MSAA ayarını kapalı tutmuşsunuz, şunu söylebilirim ki o ayar kapalı her ekran kartı çok yüksek FPS veriyor. Elinizde bir canavar varken sonuna kadar herşeyi açıp öyle test etseydiniz keşke. Neyse elinize sağlık, hayırlı olsun. :)

Testlerde hep kapalı görmüştüm bu sebeple açmadım :( Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı