[İnceleme] Mini ITX sistem

Oyun içi değerler nasıl?
Tam olarak ölçemedim. Yavaştan bu obs video kayıt programını yükledim değerleri sizlerle paylaşabilmek için. Kullanmayı öğreniyorum. İşten zaman kaldıkça buraya ekleme yapacağım artık.

Hayırlı olsun, Allah nazarlardan saklasın. Ben de gerçekten çok beğendim. Bu Mini-ITX sistemleri çok beğeniyorum. Kasaları beni cezbediyor resmen.
Tekrardan güle güle, kazasız belasız, sorunsuz kullanmanız dileği ile .

Daha yeni görüyorum incelemeyi, halbuki QP Bilişim konusunda kasa hakkındaki yorumlarınızı okumuştum, çok güzel bir sistem olmuş, hayırlı olsun.
Kasa ülkemizde bir olsa, NZXT H1'den bahsediyorum, en beğendiğim kasalardan, yurt dışından getirebilme imkanım olursa ilk sistemimi o kasada toplamayı düşünüyorum.

Söylediğiniz kasa da çok hoş. Olsa alırdım vallahi. Ama QP ile iletişime geç bu kasadan istiyorum diye belirt. Yardımcı olma ihtimalleri yüksek. Keşke diğer renk seçenekleri içinde danışsaydım onlara. Ama sağlık olsun beyaz da güzel
Düzeltme: Olsa düşünürdüm.

Söylediğiniz kasa yerine bu bir tık daha hoş geldi gözüme;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…