[İnceleme] Mini ITX sistem

Evet söylediklerinize büyük oranda katılıyorum. Ama birde evet mini sistem topluyorum fakat ; şu anda güzel bir görüntüye sahip diye düşünüyorum. Görsele çok güzel hitap ediyor. Ama hocam söylediğiniz kasalar (NZXT Manta,Evolv Shift) gerçekten çok yakışıklı kasalar. Ha birde bu mini konusundaki acemiliğimiz malum
Hocam mini toplarken temel motivasyonlardan biri mobil olması vb özellikler. Fakat ülkemiz mini kasalar konusunda çok fakir. En basitinden tamam mobil vs olsun diyoruz ama örneğin sizin önerdiğiniz kasa hiç mi hiç sevimsiz. Yabancı sitelere baktığım zaman o kadar güzel ve küçük kasalar var ki bu kasayı alırken bile içimde hep "tüh bee" diye geçiriyordum. En azından evdeki DARK N10 (abimin) kasa ile yan yana getirince aradaki fark beni mutlu etmeye yetiyor ve şu an ki idarelik masa da bile isteğimi karşılıyor. Sanırım burada da zevkler meselesi devreye giriyor.
Ağırlığı hesaba katmamıştım şimdi baktım brüt 5.4 KG ağırlığı var. Piyasadaki çoğu ATX kasa ağırlığında neredeyse.
Ağırlığa gelince kesinlikle ağır bir kasa. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki üstüne sopayla vursanız bana mısın? demez bu kasa. Bu da mini sistem toplarken ki kaynak ve ürün yetersizliğinin getirdiği yan etkilerden bazıları. En azından içi ferah ve yükseltme konusunda gayet müsait. Tekrar konuyu aynı yere getiriyorum ama yabancı forumları gezdiğimde, videoları izlediğimde ne kadar çok çeşit olduğunu görüyorum. Ve inanın ben bu kasayı alırken bile stoktaki son üründü. Yerli sitelerde de mini kasa gördüm ama stokta yoklardı.

Son düzenleme:
O minak kasalar iyi güzel ama SFX PSU işi var onu hesaba katmak lazım.

Hem ATX PSU hem küçük kasa olarak şu an Sugo ve RVZ03B Türkiye şartlarında tam bir nimet.

Ah şu Türkiye şartları. Evet birde o PSU olayı var maalesef. RVZ03B kasayı gördüğüm an kapatıyorum. Aynı şirkette kullandığımız sistemlerin kasaları gibi.. En azından yeni toplayacak arkadaşlara bu yorumlarımız dahi güzel bilgi sunacaktır. Tabi imkanı olan yurt dışı kasa olanaklarını da kullanmalı bence.

Kişisel meseleler mesela PlayStation 4 kullanıcısı olarak Raven kasalar cidden çok hoş duruyor sanırım siz almışken içi dışı gözüksün istiyorsunuz

Kasa biraz zevk işi bunu eklemeyi unutmuşum. Yani bana göre bir ITX değil, sadece ATX kasalara göre daha küçük. Yani bana kalsa bunun yerine Dark Guardian mini alırdım, tabii zevkler ve renkler tartışılmaz.

Thermal Take CoreV1 daha mantıklı olabilirdi. Yinede hayırlı olsun hocam

Aynı sistemlere sahibiz tek fark benimki ATX ve 6000 TL'ye geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…